Type to search

Ponturi pariuri Ponturi Italia Serie A Stiri

Udinese vs Cagliari Ponturi Serie A 25.10.2024

Avatar of Marius Ionut
Share
Udinese vs Cagliari Ponturi Serie A 25.10.2024

Udinese vs Cagliari Ponturi

Udinese vs Cagliari Ponturi. Udinese și Cagliari sunt adversare în etapa a 9-a din Serie A Italia, vineri, de la ora 19:30. Mai jos găsiți ponturi Udinese vs Cagliari oferite de experții XpertBet.

 

Vezi și Biletul Zilei în Cotă 2 cu șanse bune de verde!

Analiză și Statistici

  • După 8 etape, Udinese se află pe locul 8 în Serie A, cu 13 puncte, la fel ca Lazio, Atalanta și Fiorentina.
  • Cagliari se află doar pe locul 15, cu 9 puncte stranse în 9 runde, având doar 3 lungimi peste zona locurilor retrogradabile.
  • Ca formă de moment, Cagliari este superioară, fiind fără înfrângere de 4 jocuri (3 victorii și o remiză), în timp ce Udinese are 3 eșecuri în ultimele 5 partide.
  • Udinese este neînvinsă în ultimele 5 dueluri directe cu cei de la Cagliari. De altfel, a pierdut o singură dată în precedentele 10 întâlniri.
  •  De altfel, Cagliari s-a impus doar de 3 ori în istorie pe terenul celor de la Udinese.

Alte ponturi:

Udinese vs Cagliari Ponturi

ambele marchează @ 1.75

Udinese și Cagliari au mare nevoie de cele 3 puncte, atât pentru moral, cât și pentru a urca în clasament. Mă aștept la un duel deschis, cu multe goluri, așa cum au fost și precedentele întâlniri.

Autor
  • Marius Ionut

    Marius Ionut este un specialist în fotbal internațional, specializat în La Liga, Serie A și Ligue 1, și activează ca analist la Xpertbet.ro. Expertiza sa în analiza acestor campionate de top se reflectă în ponturile de pariuri bin...

    View all posts Autor
Taguri