Type to search

Ponturi pariuri Europa League Ponturi Europa League Stiri

Tottenham vs Alkmaar Ponturi Europa League 24.10.2024

Avatar of Marius Ionut
Share
Tottenham vs Alkmaar Ponturi Europa League 24.10.2024

Tottenham vs Alkmaar Ponturi

Tottenham vs Alkmaar Ponturi. Este un meci care face parte din runda a 3-a din Europa League. Partida se va juca joi, de la ora 22:00 pe Tottenham Hotspur Stadium. Mai jos găsiți ponturi Tottenham vs Alkmaar oferite de experții XpertBet.

 

Biletul Zilei în Cotă 10 este pe site!

Analiză și Statistici

  • Tottenham are maximum de puncte după primele două runde în Europa League. Spurs a câștigat atât cu cei de la Qarabag (3-0), cât și cu Ferencvaros (1-2).
  • Și Alkmaar a început bine competiția, iar în prima rundă s-a impus contra celor de la 3-2 cu Elfsborg. Nu a mai reușit același joc bun și cu Bilbao, fiind învinsă cu 2-0.
  • De spus că Tottenham are 7 victorii în ultimele 10 partide, în timp ce Alkmaar vine după 4 înfrângeri consecutive.
  •  Cele două echipe se întâlnesc pentru prima dată, iar Tottenham este mare favorită la victorie. Confirmă Drăgușin & Co. printr-un succes?

Alte ponturi:

Tottenham vs Alkmaar Ponturi

1 pauză/1 final @ 2.05

Există o difereța mare de valoare și formă de moment, fapt pentru care mă aștept ca Tottenham să rezolve ecuația partidei încă de la pauză. Nu cred că Alkmaar poate produce surpriza, mai ales că rezultatele din ultima perioadă sunt dezastruoase.

Autor
  • Marius Ionut

    Marius Ionut este un specialist în fotbal internațional, specializat în La Liga, Serie A și Ligue 1, și activează ca analist la Xpertbet.ro. Expertiza sa în analiza acestor campionate de top se reflectă în ponturile de pariuri bin...

    View all posts Autor
Taguri