Type to search

Stiri Diverse

Tottenham și Manchester City Intră în Lupta Pentru Eberechi Eze: Cine Va Câștiga Cursa?

Avatar of Xpert Bet
Share

Ascensiunea lui Eberechi Eze la Crystal Palace

  Tottenham Hotspur se pregătește să concureze cu Manchester City pentru serviciile unuia dintre jucătorii de bază ai lui Crystal Palace, Eberechi Eze. În vârstă de 25 de ani, Eze a impresionat cu cele nouă goluri și cinci assist-uri în 26 de apariții în Premier League în acest sezon, potrivit ultimelor statistici fotbal engleze.

  Acest progres constant l-a propulsat și în atenția echipei naționale a Angliei, cu perspective pentru o convocare la Euro 2024, conform recentelor ponturi bune dezvăluite de presa britanică. Cu o cotă de transfer estimată la peste 60 de milioane de lire sterline, lupta pentru semnătura lui Eze se anunță a fi una strânsă între cele două cluburi de top din Premier League.

Posibile Destinații: Manchester City și Tottenham

  Cu toate că preferă poziția din teren a numărului 10, unde a reușit cele mai multe goluri, Eberechi Eze a fost folosit și pe ambele aripi, mai ales pe partea stângă. La Manchester City, unde Kevin De Bruyne domină pe această poziție, Eze ar putea întâmpina dificultăți în a-și găsi locul.

  Totuși, perspectivele sale s-ar putea îmbunătăți odată cu încheierea contractului lui De Bruyne în 2025. La Tottenham, Eze ar concura cu Son Heung-min și Brennan Johnson pentru un loc în echipă, mai ales dacă Timo Werner nu va continua la club după perioada de împrumut, așa cum arată recentele predicții fotbal din Premier League,

Tottenham și Manchester City Intră în Lupta Pentru Eberechi Eze: Cine Va Câștiga Cursa?
Eberechi Eze
Taguri