Type to search

Stiri Diverse

Tottenham Își Arată Interesul pentru Tânărul Apărător Italian Riccardo Calafiori

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Debut Impresionant pentru Calafiori la Euro 2024

  Riccardo Calafiori, în vârstă de 22 de ani, se află în prezent în Germania, reprezentând Italia la Euro 2024. Performanțele sale l-au ajutat pe Luciano Spalletti să înceapă turneul cu o victorie importantă împotriva Albaniei, confirmând ultimele predicții fotbal europene.

  Deși Nedim Bajrami a marcat cel mai rapid gol din istoria Campionatului European pentru Albania, Italia a revenit rapid prin golurile lui Alessandro Bastoni și Nicolo Barella, asigurându-și cele trei puncte după un meci ale cărui ponturi pariuri au fost, ca de obicei, dezvăluite online de excelenții specialiști în ponturi pariuri sportive.

  Decizia lui Spalletti de a-l titulariza pe Calafiori în primul meci al Italiei demonstrează încrederea pe care antrenorul o are în tânărul apărător. După un sezon impresionant la Bologna, unde a devenit un titular incontestabil, Calafiori a contribuit semnificativ la clasarea echipei pe locul cinci în Serie A, asigurând astfel participarea în Liga Campionilor.

Tottenham Își Arată Interesul pentru Tânărul Apărător Italian Riccardo Calafiori
Calafiori, un apărător de viitor

Interesul Tottenham pentru Transferul lui Calafiori

  Conform surselor din presa britanică, Tottenham a inițiat primele discuții cu Bologna pentru transferul lui Calafiori. Echipa condusă de Ange Postecoglou dorește să-l aducă pe tânărul italian la Londra înainte de începutul sezonului 2024-25. Totuși, transferul nu este lipsit de provocări, deoarece Calafiori pare să prefere o mutare la Juventus, unde antrenorul său actual, Thiago Motta, ar putea prelua conducerea.

  Pe lângă Juventus, alte cluburi de top din Serie A, precum AC Milan, Napoli și Inter Milano, și-au exprimat interesul pentru semnătura lui Calafiori. Aceasta competiție intensă pentru tânărul apărător italian face ca negocierile să fie și mai complexe pentru Tottenham.

Tottenham Își Arată Interesul pentru Tânărul Apărător Italian Riccardo Calafiori
Thiago Motta

Chelsea și Newcastle, Rivali Serioși pentru Spurs

  Tottenham nu este singurul club din Premier League interesat de Calafiori. Se pare că și Newcastle United a avut discuții preliminare cu Bologna pentru o posibilă mutare a apărătorului în Nord-Estul Angliei. Chelsea, care a recrutat deja pe Tosin Adarabioyo de la Fulham, este și ea interesată de serviciile lui Calafiori. Clubul londonez îl urmărește cu atenție pe apărător la Euro 2024, dorind să-și întărească defensiva.

  Potrivit recentelor statistici fotbal de la Euro 2024, Calafiori a avut o prestație solidă împotriva Albaniei, dar adevăratul test pentru el va veni în meciul împotriva Spaniei, unde va trebui să demonstreze că poate face față celor mai buni atacanți din Europa. Această performanță ar putea fi decisivă pentru viitorul său, influențând negocierile de transfer din această vară.

Tottenham Își Arată Interesul pentru Tânărul Apărător Italian Riccardo Calafiori
Tosin Adarabioyo
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri