Type to search

Ponturi pariuri Ponturi Italia Serie A Stiri

Torino vs Como Ponturi Serie A 25.10.2024

Avatar of Marius Ionut
Share
Torino vs Como Ponturi Serie A 25.10.2024

Torino vs Como Ponturi

Torino vs Como Ponturi. Torino și Como se vor duela vineri, 25 octombrie, de la 21:45, în etapa a 9-a din Serie A Italia. Mai jos găsiți ponturi Torino vs Como oferite de experții XpertBet.

 

Biletul Zilei în Cotă 2 de vineri este deja pe site! 

Analiză și Statistici

  • Torino se află doar pe locul 9 în Serie A, cu 11 puncte strânse în 8 etape.
  • Como se luptă pentru evitarea retrogradării, iar în prezent se află pe locul 14, cu 9 puncte. Are doar 3 lungimi peste ”zona roșie”.
  • Torino este într-o formă slabă înainte de acest meci și vine după 4 înfrângeri consecutive, 2-3 cu Lazio, Inter și Cagliari, iar cu Empoli a pierdut în Cupă (1-2).
  • Nici Como nu este într-o formă mai bună, având doar două victorii în primele 8 etape.
  • De 4 ori s-au întâlnit cele două echipe, iar Torino s-a impus de două ori, Como o data, iar un joc s-a incheiat la egalitate. De spus că în fiecare joc nu s-a înscris mai mult de două goluri.

Alte ponturi:

Torino vs Como Ponturi

sub 2.5 goluri @ 1.80

Sunt două echipe modeste din punct de vedere ofensiv. Nici ca formă de moment nu impresionează, motiv pentru care mă aștept la un duel ”sarac” în goluri, cu maxim două reușite.

Autor
  • Marius Ionut

    Marius Ionut este un specialist în fotbal internațional, specializat în La Liga, Serie A și Ligue 1, și activează ca analist la Xpertbet.ro. Expertiza sa în analiza acestor campionate de top se reflectă în ponturile de pariuri bin...

    View all posts Autor
Taguri