Type to search

Stiri Tenis

Surpriză Majoră la Italian Open: Outsider-ul Alejandro Tabilo Învinge Clar Supercampionul Novak Djokovic cu 6-2, 6-3

Avatar of Xpert Bet
Share

Performanță Senzațională a lui Tabilo

  Alejandro Tabilo, un jucător mai puțin cunoscut din Chile, a surprins lumea tenisului cu o victorie de excepție împotriva liderului mondial, Novak Djokovic, la Italian Open.

  Într-un meci care a durat doar 67 de minute, Tabilo a reușit să-l învingă clar pe Djokovic, de șase ori câștigător al turneului, fără să îi ofere nici o șansă de break, într-un meci ale cărui ponturi tenis au fost expuse online de cei mai buni experți ponturi pariuri.

  Djokovic, afectat de incidentul din ziua precedentă, în care a fost lovit cu o sticlă de apă în cap de către un fan, a întâmpinat probleme fizice și de concentrare pe teren. Înfrângerea îl lasă pe Djokovic fără nicio finală jucată în 2024 și cu doar șase meciuri pe zgură în pregătirea pentru French Open, punând sub semnul întrebării șansele sale de a câștiga la Roland Garros.

Moment Istoric pentru Tabilo și Probleme pentru Djokovic

  Victoria lui Tabilo asupra lui Djokovic îl ridică pe locul 32 în lume, ca primul chilian care învinge un lider ATP după 17 ani. Pentru Djokovic, această înfrângere vine cu preocupări legate de forma sa fizică și mentală înainte de French Open.

  Performanța slabă de la Italian Open ar putea afecta pregătirile sârbului pentru următorul Mare Șlem din Franța, iar Djokovic recunoaște că trebuie să își îmbunătățească jocul pentru a avea șanse la o nouă victorie la Roland Garros și a confirma unele predicții tenis din lumea sportului alb.

Surpriză Majoră la Italian Open: Outsider-ul Alejandro Tabilo Învinge Clar Supercampionul Novak Djokovic cu 6-2, 6-3
Final de meci la Italian Open
Taguri