Type to search

Ponturi pariuri Champions League Champions League Stiri

Sturm Graz vs Sporting Ponturi Champions League 22.10.2024

Avatar of Marius Ionut
Share
Sturm Graz vs Sporting Ponturi Champions League 22.10.2024

Sturm Graz vs Sporting Ponturi

Sturm Graz vs Sporting Ponturi. În etapa cu numărul 3 din Champions League, Sporting o întâlnește pe Sturm Graz, meci ce va începe la ora 22:00. Mai jos găsiți ponturi Sturm Graz vs Sporting oferite de experții XpertBet.

 

Biletul Zilei în Cotă 2 este pe site!

Analiză și Statistici

  • Sturm Graz a pierdut ambele partide disputate până acum în Champions League. Austriecii s-au văzut învinși de Brest (2-1) și de Club Brugge (0-1).
  • Sporting Lisabona este neînvină după primele două runde. Portughezii au câștigat cu Lille (2-0), iar cu PSV au încheiat la egalitate (1-1).
  • De pus că Sporting nu a pierdut niciun meci oficial în acest sezon, reușind 2 remize și nu mai puțin de 10 victorii.
  • Și Sturm Graz s-a descurca bine în actuala stagiune, iar recent a câștigat inclusiv cu Salzburg, scor 5-0.
  • În 2023, cele două echipe se întâlneau în grupele Europa League, iar atunci Sporting câștiga atât în tur, cât și în retur (1-2/3-0).

Alte ponturi:

Sturm Graz vs Sporting Ponturi

2 & peste 1.5 goluri @ 1.50

Ca valoare și experiență la acest nivel, Sporting este net superioară. Mă aștept ca portughezii să domine clar partida și să se impune fără prea mari probleme, asta și pentru că Sturm Graz este un adersar modest, cu resurse limitate.

Autor
  • Marius Ionut

    Marius Ionut este un specialist în fotbal internațional, specializat în La Liga, Serie A și Ligue 1, și activează ca analist la Xpertbet.ro. Expertiza sa în analiza acestor campionate de top se reflectă în ponturile de pariuri bin...

    View all posts Autor
Taguri