Type to search

Stiri Diverse

Sporting Lisabona vs. FC Porto: Duel Exploziv în Finala Cupei Portugaliei

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Porto Caută Al Treilea Trofeu Consecutiv

  Duminică seara, Porto și Sporting Lisabona se întâlnesc pe Estadio Nacional pentru finala Cupei Portugaliei 2023-24. Echipa lui Sergio Conceicao, campionii en-titre de două ori, speră să câștige al treilea trofeu consecutiv. Deși Porto a avut un sezon dezamăgitor în Liga Portugal, terminând pe locul trei și ratând calificarea în Liga Campionilor, istoria competiției este de partea lor. Porto a câștigat ultimele 20 de meciuri din Cupa Portugaliei și își propune să adauge al 20-lea trofeu în palmares, potrivit unor pronosticuri fotbal ale caselor de pariuri.

  Porto a încheiat sezonul regulat în forță, cu 13 puncte din ultimele 15 disponibile, învingând echipe precum Chaves, Boavista și Braga. Totuși, au pierdut Supercupa Portugaliei în fața Benficăi Lisabona, ceea ce înseamnă că această finală este ultima lor șansă de a câștiga un trofeu în acest sezon.

  Echipa lui Conceicao are câteva absențe notabile, inclusiv Ivan Marcano și Zaidu Sanusi, ambii accidentați, și își fac griji cu privire la starea de sănătate a căpitanului Pepe, care a lipsit în ultimele săptămâni din cauza unei probleme la tendonul lui Ahile.

Sporting Lisabona vs. FC Porto: Duel Exploziv în Finala Cupei Portugaliei
Sergio Conceicao

Sporting Lisabona Vizează Dubla Campionat-Cupă

  Sporting Lisabona, antrenată de Ruben Amorim, a avut un sezon impresionant, câștigând titlul de campioană a Primeira Liga cu 90 de puncte. Amorim, care și-a cerut scuze publicului după negocierile cu Liverpool și West Ham United, a condus echipa către un posibil sezon istoric.

  Acum au șansa de a câștiga atât campionatul, cât și cupa, pentru prima dată din 2001-02, dacă vor câștiga această finală, ale cărei ponturi bune sunt expuse online de experți ponturi pariuri. Sporting a încheiat sezonul regulat cu trei victorii consecutive, fără a primi gol, împotriva echipelor Portimonense, Estoril și Chaves. În semifinale, au eliminat Benfica cu un scor general de 4-3.

  Cu doar două absențe majore, ambii portari – Antonio Adan și Franco Israel – Sporting se bazează pe tânărul Diogo Pinto în poartă pentru această finală. Cu un atac condus de Viktor Gyokeres, care a marcat 43 de goluri în 49 de meciuri, Sporting speră să câștige al 18-lea său trofeu al Cupei Portugaliei.

Sporting Lisabona vs. FC Porto: Duel Exploziv în Finala Cupei Portugaliei
Ruben Amorim

Formații probabile

  Porto:

Costa; Mario, Ze Pedro, Otavio, Wendell; Pepe, Gonzalez, Varela, Galeno; Evanilson, Taremi

  Sporting Lisabona:

Pinto; Inacio, Coates, Diomande; Esgaio, Morita, Hjulmand, Santos; Trincao, Gyokeres, Goncalves

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri