Type to search

Stiri Premier League

Spectacol pe Stamford Bridge: Cole Palmer Înscrie 4 Goluri într-o Victorie Zdrobitoare a lui Chelsea

Avatar of Xpert Bet
Share

Chelsea: Dominție de la Început la Sfârșit

  Mijlocașul lui Chelsea, Cole Palmer, a reușit patru goluri, incluzând un hat-trick în primele 30 de minute, într-un meci demolator împotriva lui Everton, terminat cu scorul de 6-0. Performanța senzațională a lui Palmer a impresionat pe toată lumea, subliniindu-i calitățile de jucător de clasă mondială și contribuind masiv la victoria echipei sale, ale cărei ponturi Anglia au fost expuse online de experți ponturi pariuri.

  Palmer, în vârstă de 21 de ani, a demonstrat versatilitatea sa în atac, marcând cu piciorul stâng, cu capul și cu piciorul drept, iar apoi a transformat și un penalty în a doua repriză. Mauricio Pochettino, antrenorul lui Chelsea, a lăudat evoluția lui Palmer și impactul său incredibil asupra echipei. De cealaltă parte, Everton a avut o seară de coșmar, ajungând să se afle pe locul 16 în clasament, aproape de zona de retrogradare.

Spectacol pe Stamford Bridge: Cole Palmer Înscrie 4 Goluri într-o Victorie Zdrobitoare a lui Chelsea
Cole Palmer

Victorie Convingătoare cu Perspective Europene

  Performanța uluitoare a lui Palmer l-a propulsat pe locul fruntaș în topul marcatorilor ligii, alături de Erling Haaland de la Manchester City. Cu un total de 23 de goluri în toate competițiile, Palmer a reprezentat un punct luminos într-un sezon dificil pentru Chelsea, așa cum arată ultimele statistici fotbal din Premier League. Celelalte două goluri ale gazdelor au fost înscrise de Nicolas Jackson și Alfie Gilchrist.

  Din păcate, incidentul penibil al disputelor pentru loviturile de pedeapsă a condus la o scuză publică din partea lui Pochettino, care a asigurat că astfel de comportamente nu vor fi tolerate în viitor. În timp ce Chelsea visează la o calificare europeană, Everton se confruntă cu amenințarea retrogradării și cu o luptă pentru supraviețuire în Premier League.

Spectacol pe Stamford Bridge: Cole Palmer Înscrie 4 Goluri într-o Victorie Zdrobitoare a lui Chelsea
Alfie Gilchrist a stabilit scorul final, Chelsea - Everton 6-0
Taguri