Type to search

Stiri Euro 2024

Serbia Salvează Un Punct Crucial în Ultimul Minut contra Sloveniei la Euro 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Golul Târziu al lui Jovic Menține Vii Speranțele Serbiei

  Serbia și-a păstrat șansele de a avansa în optimile de finală ale Euro 2024 după ce a marcat un gol dramatic în minutul 95, egalând scorul la 1-1 cu Slovenia. Partida de pe Allianz Arena a fost marcată de un gol spectaculos al lui Zan Karnicnik pentru Slovenia, dar Serbia a reușit să smulgă un punct în ultimele momente printr-un cap al lui Luka Jovic. Acest rezultat lasă Slovenia cu două puncte în Grupa C, în timp ce Serbia a obținut primul său punct, păstrând șansele de a avansa în fazele eliminatorii ale competiției.

Serbia Salvează Un Punct Crucial în Ultimul Minut contra Sloveniei la Euro 2024
Zan Karnicnik după înscrierea golului pentru Slovenia

Slovenia Domină Prima Repriză

  Slovenia a început meciul într-o notă pozitivă, cu Jan Mlakar forțându-l pe portarul Serbiei, Predrag Rajkovic, să facă o salvare în minutul 7. Prima repriză a fost una strânsă și echilibrată, dar Dusan Vlahovic a fost cel mai periculos jucător al Serbiei, având o ocazie importantă de a marca cu o lovitură de cap. Slovenia a fost aproape de deschiderea scorului chiar înainte de pauză, când Timi Max Elsnik a lovit bara, iar Benjamin Sesko nu a reușit să fructifice respingerea balonului din apropiere.

  În a doua repriză, Serbia a avut un start promițător, cu Aleksandar Mitrovic fiind blocat din apropiere după o combinație frumoasă cu Dusan Tadic. Totuși, Slovenia a rezistat și a deschis scorul în minutul 69 printr-o execuție surprinzătoare a fundașului dreapta Zan Karnicnik. Acesta a inițiat o acțiune spectaculoasă, pasând mingea către Timi Max Elsnik, care a centrat perfect pentru ca același Karnicnik să finalizeze din apropiere într-un meci palpitant, ale cărui ponturi Euro 2024 au fost disponibile online pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

Serbia Salvează Un Punct Crucial în Ultimul Minut contra Sloveniei la Euro 2024
Vlahovic, nemulțumit de propria prestație

Serbia Egalează în Mod Dramatic în Ultimele Momente

  Deși Serbia a avut dificultăți în fața porții pe parcursul meciului, echipa a continuat să lupte pentru un egalizator și a fost răsplătită în ultimele secunde ale jocului. Ivan Ilic a trimis o centrare perfectă în careu, iar Luka Jovic a profitat, reușind să trimită mingea în poartă cu o lovitură de cap, provocând scene de bucurie nebună și menținând echipa sa în competiție.

  Deși Slovenia a fost dezamăgită de rezultatul final, Zan Karnicnik a avut o prestație excelentă, marcând golul de deschidere și realizând intervenții defensive cruciale. Fundașul a făcut șapte recuperări de minge și a blocat o lovitură periculoasă a lui Mitrovic. Karnicnik a declarat după meci: „Este dificil acum; am fost atât de aproape. Am jucat foarte bine, dar nu am reușit să-i ținem departe. Ei au marcat după multe mingi lungi, la care sunt foarte buni.”

  Slovenia se va confrunta cu Anglia în ultimul meci al Grupei C, marți, sperând că englezii, dacă se vor califica deja, vor lua jocul mai ușor. De partea cealaltă, Serbia va înfrunta Danemarca și trebuie neapărat să câștige pentru a avea șanse de a avansa în optimile de finală și a confirma recentele predicții fotbal din Serbia.

Serbia Salvează Un Punct Crucial în Ultimul Minut contra Sloveniei la Euro 2024
Luka Jovic
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri