Type to search

Ponturi pariuri Ponturi EURO 2024

Scotia vs Elvetia. Ponturi Pariuri EURO 2024 si Statistici Fotbal 19.06.2024

Avatar of xpertbet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

Ivan Kružliak

Stadion
Stadion

RheinEnergieStadion

Icon
Transmis la TV

Pro TV

ceas
Ora de incepere

22:00

ultimele 5 meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Faulturi
Faulturi
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
01.03.2006 Scotia 1-3 Elvetia --- --- --- ---
18.06.1996 Scotia 1-0 Elvetia --- --- 3-4 0-0
08.09.1993 Scotia 1-1 Elvetia --- --- --- ---
09.09.1992 Elvetia 3-1 Scotia --- --- --- ---
11.09.1991 Elvetia 2-2 Scotia --- --- --- ---

FORMĂ ECHIPE

Logo
Scotia
Gazde Scor Oaspeți
Scotia 1-5 Germania
Scotia 2-2 Finlanda
Scotia 2-0 Gibraltar
Scotia 0-1 Irlanda de N
Scotia 0-4 Olanda
Logo
Elveţia
Gazde Scor Oaspeți
Ungaria 1-3 Elveţia
Austria 1-1 Elveţia
Estonia 0-4 Elveţia
Irlanda 0-1 Elveţia
Danemarca 0-0 Elveţia

ECHIPE PROBABILE

Logo
Scotia
Portar Gunn
Fundași Hendry, Hanley, Tierney
Mijlocași Ralston, Gilmour, McTominay, Robertson
McGinn, Christie
Atacanți Shankland
Logo
Elvetia
Portar Sommer
Fundași Schar, Akanji, Rodriguez
Mijlocași Widmer, Xhaka, Freuler, Aebischer
Vargas, Ndoye
Atacanți Duah

pont

Elvetia Câștigă Oricare Repriză @ 1.47

Elveția a arătat o organizare defensivă excelentă și a marcat frecvent. Cu un atac eficient și o apărare robustă, Elveția are toate șansele să obțină o victorie împotriva Scoției, care vine după o înfrângere severă.

Bet Builder @7.50

Accidentare
Faulturi comise +0.5
Scott McTominay
Accidentare
Faulturi comise +1.5
Ryan Christie
Accidentare
Șuturile pe poartă +0.5
Kwadwo Duah
Accidentare
Șuturi +1.5
Dan Ndoye

ANALIZA MECI

Scotia vs Elvetia

     Pe data de 19 iunie 2024, la ora 22:00, Grupa A de la EURO 2024 programează un meci deosebit de interesant între Scoția și Elveția, un duel ce se va desfășura pe RheinEnergieStadion din Köln. Ambele echipe au ceva de demonstrat în această partidă, Scoția căutând primele puncte în competiție, în timp ce Elveția dorește să-și consolideze poziția în clasament. Meciul va fi transmis pe Pro TV, oferind fanilor de fotbal și pariorilor ocazia de a urmări această confruntare crucială.


     Scoția
se află pe poziția a 4-a în Grupa A, fără niciun punct acumulat până acum, după ce a suferit o înfrângere usturătoare de 5-1 în fața Germaniei. În schimb, Elveția ocupă locul 2, având deja trei puncte, obținute în urma victoriei cu 3-1 împotriva Ungariei. Acest meci are o importanță deosebită pentru ambele echipe, deoarece Scoția trebuie să câștige pentru a mai spera la calificare, iar Elveția vrea să-și asigure locul în fazele eliminatorii.


     Analizând întâlnirile directe între cele două echipe, observăm că Scoția a câștigat de opt ori, în timp ce Elveția a învins de cinci ori, alte trei meciuri terminându-se la egalitate. În total, au fost marcate 24 de goluri în aceste confruntări, Scoția înscriind 12 și Elveția 12. Procentul meciurilor în care s-au marcat peste 2.5 goluri este de 40%, iar ambele echipe au marcat în 50% din întâlniri. Ultimul meci oficial dintre cele două echipe a avut loc la Euro ’96, când Scoția a câștigat cu 1-0.


     În ceea ce privește performanțele recente, Scoția vine după un meci dezamăgitor împotriva Germaniei, în care Ryan Porteous a fost eliminat pentru un fault dur asupra lui Ilkay Gundogan. Acest rezultat a fost cea mai grea înfrângere suferită de Scoția la un turneu final de Euro. În schimb, Elveția a arătat o formă solidă, cu Kwadwo Duah și Michel Aebischer debutând cu goluri la Euro, iar Breel Embolo marcând din nou pentru națională, menținându-și astfel seria de goluri la turneele majore.


     În ceea ce privește statisticile, Scoția are o medie de 1.4 goluri pe meci în meciurile de acasă, iar în 60% din aceste meciuri s-au marcat peste 2.5 goluri. De asemenea, Scoția înregistrează o medie de 4.2 cornere pe meci, iar 70% din aceste meciuri au avut peste 8.5 cornere. În schimb, Elveția are o medie de 1.6 goluri pe meci în deplasare, cu 50% din aceste meciuri având peste 2.5 goluri. De asemenea, Elveția are o medie de 5.1 cornere pe meci, iar 60% din meciurile din deplasare au avut peste 9.5 cornere.


     Privind șirurile și secvențele, Scoția are o serie de cinci meciuri acasă fără înfrângere, dar a înregistrat doar o victorie în ultimele 10 meciuri oficiale. Elveția, pe de altă parte, are o serie de trei meciuri fără înfrângere în deplasare și a câștigat trei din ultimele patru meciuri oficiale.


     Comparând cele două echipe, putem observa că Scoția se bazează pe un joc defensiv solid și pe contraatacuri rapide, dar are probleme în fața echipelor puternice. Elveția, în schimb, are un stil de joc bine organizat, cu o defensivă robustă și un mijloc coordonat excelent de Granit Xhaka. Forța Elveției constă în capacitatea de a controla jocul și de a crea ocazii de gol, în timp ce Scoția trebuie să își îmbunătățească performanțele ofensive pentru a spera la un rezultat pozitiv.

Scotia: Formă, știri si statistici

      Scoția, aflată pe poziția a 4-a în Grupa A de la EURO 2024, se confruntă cu o provocare majoră în meciul împotriva Elveției. După o înfrângere categorică de 5-1 în fața Germaniei, echipa lui Steve Clarke trebuie să găsească rapid soluții pentru a-și redresa parcursul și a rămâne în cursa pentru calificare. Scoția are nevoie de o victorie în acest meci pentru a-și menține speranțele vii și pentru a evita o eliminare prematură.


      În meciurile de acasă, Scoția a arătat un joc defensiv solid, dar a întâmpinat dificultăți în a-și crea ocazii de gol. Cu o medie de 1.4 goluri pe meci acasă, echipa trebuie să găsească modalități de a deveni mai periculoasă în fața porții adverse. În ultimele cinci meciuri de acasă, Scoția a obținut rezultate mixte, înregistrând două victorii, două egaluri și o înfrângere. Această inconstanță în rezultate evidențiază nevoia de stabilitate și de o strategie bine pusă la punct pentru a înfrunta o echipă puternică precum Elveția.


      În defensivă, Scoția se bazează pe jucători precum Grant Hanley și Scott McKenna, care vor trebui să compenseze absența lui Ryan Porteous, suspendat după cartonașul roșu primit în meciul cu Germania. În ciuda acestei pierderi, echipa are capacitatea de a se organiza defensiv și de a limita ocaziile adversarilor. Cu toate acestea, meciul împotriva Elveției va fi un test dificil, având în vedere forma și calitatea adversarilor.


      Pe plan ofensiv, Scoția trebuie să își îmbunătățească eficiența în fața porții. Che Adams a fost ineficient în meciul împotriva Germaniei și ar putea fi înlocuit de Lawrence Shankland, care a arătat o formă bună la echipa de club. De asemenea, promovarea lui Billy Gilmour în echipa de start ar putea aduce mai multă creativitate în mijlocul terenului și ar putea genera mai multe ocazii de gol pentru echipă.


      În ceea ce privește statisticile, Scoția are o medie de 4.2 cornere pe meci acasă, iar 70% din aceste meciuri au avut peste 8.5 cornere. Aceste cifre sugerează că echipa reușește să își creeze ocazii din faze fixe, dar trebuie să fie mai eficientă în valorificarea acestor oportunități. În plus, echipa are tendința de a marca mai multe goluri în a doua jumătate a meciurilor, ceea ce indică o capacitate de a rezista presiunii și de a găsi soluții în momentele decisive.


      În concluzie, Scoția se află într-o situație dificilă înaintea meciului cu Elveția, dar echipa are potențialul de a produce o surpriză dacă reușește să își îmbunătățească jocul ofensiv și să mențină o defensivă solidă. Antrenorul Steve Clarke trebuie să găsească echilibrul perfect între apărare și atac pentru a maximiza șansele echipei sale de a obține un rezultat pozitiv.

Elvetia: Formă, știri si statistici

     Elveția, echipa aflată pe poziția a 2-a în Grupa A de la EURO 2024, vine în meciul împotriva Scoției cu moralul ridicat după victoria convingătoare cu 3-1 împotriva Ungariei. Cu trei puncte deja acumulate, echipa lui Murat Yakin are șansa de a-și asigura calificarea în fazele eliminatorii cu o nouă victorie în această confruntare. Elveția a demonstrat o organizare defensivă solidă și o capacitate excelentă de a controla jocul, aspecte care vor fi cruciale și în meciul cu Scoția.


     În meciurile din deplasare, Elveția a avut performanțe notabile, având o medie de 1.6 goluri pe meci. Echipa a câștigat trei din ultimele patru meciuri oficiale, ceea ce reflectă forma bună și consistența de care a dat dovadă. Ultimele cinci meciuri din deplasare ale Elveției au arătat o echipă capabilă să gestioneze presiunea și să obțină rezultate pozitive chiar și pe terenuri dificile.


     Elveția se bazează pe un nucleu de jucători experimentați și talentați, printre care se numără Granit Xhaka, liderul mijlocului terenului. Xhaka a creat mai multe ocazii decât orice alt jucător în meciul împotriva Ungariei, fiind esențial în organizarea și tranziția echipei din apărare în atac. Pe lângă Xhaka, Breel Embolo reprezintă o amenințare constantă pentru apărarea adversă, având capacitatea de a finaliza cu succes ocaziile create de colegii săi.


     În ceea ce privește absențele, Elveția ar putea fi lipsită de aportul unor jucători importanți precum Denis Zakaria, Steven Zuber și Dan Ndoye, care sunt incerți din cauza unor accidentări. Cu toate acestea, Kwadwo Duah a arătat o formă excelentă, marcând în meciul cu Ungaria și demonstrând că poate fi un înlocuitor de încredere pentru Embolo sau orice alt atacant titular.


     Statisticile arată că Elveția are o medie de 5.1 cornere pe meci în deplasare, iar 60% din aceste meciuri au avut peste 9.5 cornere. De asemenea, echipa marchează frecvent în a doua jumătate a meciurilor, aspect ce sugerează o bună condiție fizică și capacitatea de a menține presiunea asupra adversarilor până în ultimele minute.


     Elveția are un stil de joc bine organizat, bazat pe posesie și tranziții rapide. Defensiv, echipa este robustă, cu o linie de apărare bine structurată și coordonată de Yann Sommer, un portar de înaltă clasă. Forța echipei constă în capacitatea de a combina experiența jucătorilor veterani cu energia și entuziasmul tinerilor talentați.


     În concluzie, Elveția pornește ca favorită în meciul împotriva Scoției, având avantajul moralului ridicat și al unei forme de moment excelente. Echipa lui Murat Yakin are toate atuurile necesare pentru a obține o victorie și a-și asigura calificarea în fazele eliminatorii ale competiției. Cu toate acestea, meciul se anunță a fi unul disputat, iar Scoția va încerca cu siguranță să își joace ultima șansă de a rămâne în competiție.

Ponturi Pariuri EURO 2024

     Bine ați venit pe XpertBet.ro, locul ideal pentru pasionații de pariuri sportive care caută ponturi pariuri EURO 2024 și analize detaliate pentru a face cele mai informate decizii de pariere. Pe măsură ce se apropie Campionatul European din 2024, echipa noastră de experți este pregătită să vă ofere cele mai bune ponturi EURO 2024 pentru a vă maximiza șansele de câștig. Ne concentrăm pe furnizarea de ponturi pariuri experti care sunt bazate pe analize detaliate și date actualizate, astfel încât să puteți paria inteligent și cu încredere.

     Pe XpertBet.ro, oferim o gamă largă de pronosticuri fotbal și predictii fotbal pentru diverse competiții și meciuri. Fiecare pont este atent analizat de experții noștri, care iau în considerare toate variabilele care pot influența rezultatul unui meci, inclusiv forma echipelor, performanțele individuale ale jucătorilor și tacticile antrenorilor. Aceste ponturi pariuri EURO 2024 sunt esențiale pentru a vă asigura că aveți acces la cele mai recente informații și tendințe din lumea fotbalului.

     Un aspect important al platformei noastre este acuratețea și relevanța ponturi EURO 2024 pe care le oferim. Echipa noastră de experți este mereu la curent cu cele mai recente evoluții și tendințe din fotbal, asigurându-se că fiecare pont este bazat pe date precise și analize detaliate. Ne străduim să vă oferim ponturi pariuri experti care sunt bine fundamentate și de încredere, astfel încât să puteți lua cele mai bune decizii de pariere.

     Pe XpertBet.ro, nu ne limităm doar la furnizarea de ponturi EURO 2024. Oferim și resurse educaționale valoroase pentru pariori de toate nivelurile. Acestea includ ghiduri detaliate de pariere, strategii avansate și sfaturi pentru gestionarea bankroll-ului, toate create pentru a vă ajuta să deveniți un parior mai informat și mai eficient. Cu ajutorul nostru, veți învăța să analizați corect meciurile și să identificați cele mai bune oportunități de pariere.

     Un alt aspect esențial al platformei noastre este comunitatea activă de pariori. Pe XpertBet.ro, puteți discuta și schimba idei cu alți pariori pasionați, învățând noi strategii și perfecționându-vă abilitățile de pariere. Comunitatea noastră oferă un spațiu de sprijin și inspirație, ideal pentru oricine dorește să devină un parior mai bun. Ne mândrim cu faptul că oferim ponturi pariuri experti care sunt bazate pe o combinație de analiză statistică și expertiză în domeniu, asigurându-vă astfel cele mai bune șanse de câștig.

     Pe XpertBet.ro, ne dedicăm să oferim cele mai bune pronosticuri fotbal și predictii fotbal pentru diverse competiții și meciuri. Fiecare pont este bazat pe o analiză detaliată a datelor disponibile, asigurându-vă că veți beneficia de cele mai bune sfaturi și predicții. Echipa noastră de experți lucrează neobosit pentru a vă oferi ponturi de încredere, astfel încât să puteți paria cu încredere pe meciurile preferate.

     Pe XpertBet.ro, acoperim o gamă largă de competiții sportive, de la ligile europene de fotbal până la campionatele internaționale. Oferim ponturi pariuri EURO 2024 care sunt bine fundamentate și bazate pe analize detaliate. Ne asigurăm că fiecare pont pe care îl furnizăm este bazat pe date statistice precise și pe o cunoaștere aprofundată a echipelor și jucătorilor. Astfel, puteți fi siguri că veți primi ponturi de încredere care să vă ajute să câștigați.

     Pe măsură ce competițiile importante se apropie, vă invităm să rămâneți conectați la XpertBet.ro pentru a beneficia de cele mai bune ponturi pariuri și predictii fotbal. Indiferent de echipa pe care o susțineți sau de tipul de pariu pe care doriți să îl plasați, veți găsi întotdeauna informațiile și analizele de care aveți nevoie pentru a paria cu succes. Alăturați-vă comunității noastre și profitați de expertiza noastră pentru a transforma pasiunea pentru sport și pariuri într-o sursă de câștiguri constante.

     Pe XpertBet.ro, ne mândrim cu faptul că oferim ponturi pariuri EURO 2024 și ponturi EURO 2024 de cea mai înaltă calitate. Fiecare pont este bazat pe o analiză detaliată și pe date statistice precise, asigurându-vă astfel cele mai bune șanse de câștig. Cu ajutorul nostru, veți avea întotdeauna acces la ponturi de încredere care să vă ajute să luați decizii informate și să câștigați.

     În concluzie, XpertBet.ro este platforma ideală pentru toți cei care doresc să parieze inteligent și să obțină rezultate remarcabile. Cu ajutorul ponturi pariuri EURO 2024, ponturi EURO 2024, ponturi pariuri experti, pronosticuri fotbal și predictii fotbal, veți putea să vă îmbunătățiți semnificativ strategia de pariere și să obțineți câștiguri constante. Vă așteptăm pe XpertBet.ro pentru a descoperi toate avantajele pe care vi le oferim și pentru a vă bucura de o experiență de pariere de neuitat.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri