Type to search

Ponturi pariuri Ponturi Amicale

România U19 vs Norvegia U19 Ponturi Amicale 09.10.2024

Avatar of Marius Ionut
Share
România U19 vs Norvegia U19 Ponturi Amicale 09.10.2024

România U19 vs Norvegia U19

România U19 vs Norvegia U19 Ponturi. Este un meci amical, care se va juca miercuri, de la ora 11:00 dimineața, la Buftea. Este un turneu de pregătire cu 4 naționale, România urmând să întâlnească Germania și Spania.

 

Mai jos găsiți Ponturi România U19 vs Norvegia U19 oferite de experții XpertBet.

 

Am pregătit și Biletul Zilei cu șanse bune de verde!

Analiză și Statistici

  • În 2025, România va fi gazda turneului final EURO U19.
  • Tricolorii se pregatesc pentru turneul final într-un turneu de pregătire cu 4 naționale organizat de UEFA. În afară de Norvegia, România se va duela și cu Germania, Spania și Norvegia.
  • Înainte de jocul cu Norveiga, naționala lui Ion Marin este neînvinsă de 4 meciuri, timp în care a câștigat cu Germania, Croația și Finlanda, iar cu Finlanda a încheiat la egalitate.
  • De partea cealaltă, Norvegia vine după eșecul cu Portugalia (2-1). De altfel, are o singură victorie în ultimele 5 partide.
  • De 4 ori s-au întâlnit pâna acum cele două echipe, iar Norvegia are două victorii, România s-a impus o dată, iar un joc s-a încheiat la egalitate. În 3 din cele 4 întâlniri am avut parte de multe reușite, deci un pariu pe goluri ar fi o opțiune bună.

Alte ponturi:

România U19 vs Norvegia U19

peste 2.5 goluri @ 1.70

Este un meci amical, astfel că presiunea rezultatului nu există. Mă aștept la un joc deschis, cu multe goluri, așa cum au fost și precedentele întâlniri. De altfel, ambele echipe au nevoie de victorie, în special pentru moral. Cu siguranță vom asista la o partidă spectaculoasă.

Autor
  • Marius Ionut

    Marius Ionut este un specialist în fotbal internațional, specializat în La Liga, Serie A și Ligue 1, și activează ca analist la Xpertbet.ro. Expertiza sa în analiza acestor campionate de top se reflectă în ponturile de pariuri bin...

    View all posts Autor
Taguri