Type to search

Stiri Diverse

Reveniri Benefice pentru AS Roma Înaintea Semifinalei Contra lui Bayer Leverkusen din Europa League

Avatar of Xpert Bet
Share

De Rossi și Giallorossi Se Pregătesc pentru Bătălia cu Bayer Leverkusen

  Roma primește vești excelente înaintea semifinalei din Europa League, cu doi jucători cheie revenind la echipă pentru duelul crucial cu Bayer Leverkusen, ale cărui ponturi Europa League sunt disponibile pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

  Pentru Daniele De Rossi și echipa sa, această dublă manșă este cea mai importantă a sezonului, cu șansa de a avansa în finala Europa League care va avea loc la Dublin. Deși au întâlnit dificultăți pe parcurs, Giallorossi au impresionat în sferturile de finală, câștigând cu 3-2 la general împotriva lui AC Milan.

Lukaku și Smalling se Antrenează Alături de Jucătorii lui De Rossi

  Romelu Lukaku și Chris Smalling au completat întreaga sesiune de antrenament al echipei pregătite de De Rossi și colegii lor la Trigoria, pregătindu-se pentru confruntarea următoare din Europa League. Conform ultimelor predicții fotbal din cupele europene, aceste reveniri sunt deosebit de importante pentru Roma, oferindu-i o forță suplimentară în fața unei echipe invincibile precum Bayer Leverkusen.

  În timp ce Lukaku și Smalling sunt pe drumul recuperării, Lorenzo Pellegrini a efectuat un antrenament individual, dar este de așteptat să facă parte din titulari pentru meciul crucial împotriva campionilor germani. AS Roma se bazează pe revenirea acestor jucători cheie pentru a-și consolida șansele de a avansa în finala Europa League. Cu un adversar puternic în fața lor, fiecare om este crucial în echipă pentru succesul Giallorossi.

Reveniri Benefice pentru AS Roma Înaintea Semifinalei Contra lui Bayer Leverkusen din Europa League
Chris Smalling
Taguri