Type to search

Ponturi pariuri Ligue 1 Ponturi Franta Stiri

Rennes vs Monaco Ponturi Ligue 1 05.10.2024

Avatar of Marius Ionut
Share
Rennes vs Monaco Ponturi Ligue 1 05.10.2024

Rennes vs Monaco Ponturi

Rennes vs Monaco Ponturi. Este un meci care face parte din runda a 7-a din Ligue 1. Partida se va juca sâmbătă, de la ora 22:00. Se anunță o partidă extrem de interesantă pe Roazhon Park, iar noi ne așteptăm la multe goluri. 

 

Am jucat și Biletul Zilei cu șanse bune de reușită!

Rennes

Logo echipă
  • Rennes face un sezon modest până în prezent, iar în primele 6 etape a obținut doar două victorii, cu Lyon și Montpellier.
  • Ultimul joc disputat de ”Canari” a fost cu PSG în deplasare, pierdut destul de clar, scor 3-1.
  • În prezent, Rennes se află doar pe locul 10 în clasament, cu 10 puncte.
  • Doar de două ori câștigat Rennes cu Monaco în ultimele 10 partide directe. Poate obține un nou succes?

 

 

 

 

 

 

Echipă probabila Rennes: Mandanda – Ostigard, Wooh, Seidu – Assignon, Santamaria, Matusiwa, Truffert – Blas, Gouiri – Kalimuendo

Monaco

Logo echipă
  • Monaco a jucat aproape perfect până acum. Monegascii nu au pierdut niciun meci în acest sezon, reușind 2 rezultate de egalitate și nu mai puțin de 6 victorii.
  • Înainte de a se deplasa pe terenul celor de la Rennes, Monaco a încheiat la egalitate cu Dinamo Zagreb în runda a 2-a din Champions League, scor 2-2. De menționat ca francezii au revenit de la 2-0, iar în prima etapă a câștigat cu Barcelona (2-1).
  • În Ligue 1, Monaco a înregistrat până acum 5 victorii și o remiză. Obțin monegascii un nou succes?
  • De spus că Monaco a câștigat atât în tur, cât și in retur cu Rennes în sezonul precedent.

 

Echipă probabilă Monaco: Kohn – Vanderson, Kehrer, Salisu, Caio Hernandez – Zakaria, Camara – Akliouche, Minamino, Golovin – Embolo

Alte ponturi:

Rennes vs Monaco Ponturi

Ambele Marchează @ 1.50

Rennes și Monaco sunt două formații ofensiv, cu jucători de calitate în atac, care oricând pot face diferența pe tabela de marcat. Astfel, mă aștept la un duel spectaculos, cu multe goluri, mai ales că sunt echipe care înscriu constant.

Autor
  • Marius Ionut

    Marius Ionut este un specialist în fotbal internațional, specializat în La Liga, Serie A și Ligue 1, și activează ca analist la Xpertbet.ro. Expertiza sa în analiza acestor campionate de top se reflectă în ponturile de pariuri bin...

    View all posts Autor
Taguri