Type to search

Ponturi Franta Ligue 1 Stiri

Rennes vs Le Havre Ponturi Ligue 1 25.10.2024

Avatar of Marius Ionut
Share
Rennes vs Le Havre Ponturi Ligue 1 25.10.2024

Rennes vs Le Havre Ponturi

Rennes vs Le Havre Ponturi. În etapa cu numărul 9 din Ligue 1, Rennes o întâlnește pe Le Havre, începând cu ora 21:45. Mai jos găsiți ponturi Rennes vs Le Havre oferite de experții XpertBet.

 

Acum pe site găsești și Biletul Zilei Cota 2 sau Cota 10!

Analiză și Statistici

  • Rennes are un început slab de sezon, iar după 8 etape se află doar pe locul 13, cu 8 puncte. Până acum, gazdele au obținut doar două victorii, însă de 4 runde nu a mai bătut pe nimeni.
  • Le Havre este doar pe locul 16 în Ligue 1, loc retrogradabil, cu 6 puncte acumulate în 8 runde. Oaspeții vin după 5 înfrângeri consecutive. De altfel, aceștia au doar două victorii până acum și 6 eșecuri.
  • În stagiunea precedentă, Rennes nu pierdea cu Le Havre (2-2 în tur și 0-1 în retur). Totuși, în ultimele 10 partide directe, Rennes s-a impus doar de 3 ori.
  • De menționat că Le Havre a câștigat o singură dată pe terenul celor de la Rennes, iar asta se întâmpla tocmai în 1991.

Alte ponturi:

Rennes vs Le Havre Ponturi

Victorie Rennes @ 1.55

Rennes este mare favoritâ în acest meci și mă aștept să confirme acest statut printr-un succes, mai ales că joacă pe teren propriu. Le Havre traversează o perioadă dezastruoasă și nu cred că are resursele necesare pentru a pleca cu punct/puncte de pe Roazhon Park.

Autor
  • Marius Ionut

    Marius Ionut este un specialist în fotbal internațional, specializat în La Liga, Serie A și Ligue 1, și activează ca analist la Xpertbet.ro. Expertiza sa în analiza acestor campionate de top se reflectă în ponturile de pariuri bin...

    View all posts Autor
Taguri