Type to search

Stiri Champions League

Remiză Spectaculoasă între Arsenal și Bayern, 2-2 în Prima Manșă din Sferturile Ligii Campionilor

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Kane Se Întoarce în Anglia pentru A Marca Iar Împotriva lui Arsenal

  Atacantul lui Bayern Munchen, Harry Kane, întors în nordul Londrei, a marcat golul său obișnuit împotriva lui Arsenal în primul meci din sferturile Ligii Campionilor. Cu un penalty executat calm în minutul 32, Kane a reușit să egaleze și să aducă Bayern în avantaj, confirmând recentele pronosticuri fotbal din cupele europene. Întoarcerea lui Kane, care a marcat 14 goluri pentru Tottenham în derby-ul nord-londonez, a fost subiectul principal al discuțiilor pre-meci. El a reușit să înscrie, amuțind tribunele la fiecare atingere a mingii.

  În ciuda deschiderii spectaculoase de scor a lui Arsenal cu un gol al lui Bukayo Saka, Bayern a reușit să revină și să marcheze două goluri în prima repriză, prin Kane și fostul jucător al lui Arsenal, Serge Gnabry. Această revenire a pus o presiune enormă asupra echipei lui Mikel Arteta, care și-a pierdut temporar avantajul. Totuși, Arsenal nu s-a lăsat doborâtă și a reușit să revină în joc, asigurându-se că va merge cu șanse reale în Bavaria pentru un retur ale cărui ponturi Liga Campionilor vor fi publicate online de experți ponturi pariuri sportive.

Remiză Spectaculoasă între Arsenal și Bayern, 2-2 în Prima Manșă din Sferturile Ligii Campionilor
Harry Kane

Arsenal Reușește O Egalare Spectaculoasă

  Echipa lui Mikel Arteta, liderul actual din Premier League, a reușit să revină și să obțină un rezultat de egalitate, 2-2, împotriva lui Bayern, după ce deschisese scorul și apoi oaspeții marcaseră de două ori. Rezultatul lasă totul deschis pentru returul de săptămâna viitoare în Germania. Arsenal a arătat rezistență și determinare în a doua repriză, iar golul egalizator al lui Leandro Trossard a adus un suflu nou de viață în echipa londoneză.

  Cu introducerea lui Trossard și Gabriel Jesus în mijlocul celei de-a doua reprize, Arsenal a câștigat teren și a reușit să contracareze presiunea impusă de Bayern. Echipa londoneză va aborda manșa a doua cu încredere, având încă șansa de a obține o calificare în semifinale, conform ultimelor predicții fotbal din Liga Campionilor.

Remiză Spectaculoasă între Arsenal și Bayern, 2-2 în Prima Manșă din Sferturile Ligii Campionilor
Trossard egalează, stabilind scorul final 2-2
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri