Type to search

Ponturi pariuri La Liga Ponturi Spania Stiri

Real Sociedad vs Atletico Madrid Ponturi La Liga 06.10.2024

Avatar of Marius Ionut
Share
Real Sociedad vs Atletico Madrid Ponturi La Liga 06.10.2024

Real Sociedad vs Atletico Madrid Ponturi

Real Sociedad vs Atletico Madrid Ponturi. Real Sociedad și Atletico Madrid se întâlnesc pe 6 octombrie, de la 22:00, în etapa a 9-a din La Liga, pe Reale Arena. 

 

Aruncă o privire și peste Biletul Zilei de astăzi!

Real Sociedad

Logo echipă
  • Real Sociedad vine după un eșec rușinos, 1-2 pe teren propriu contra celor de la Anderlecht în runda a 2-a din Europa League.
  • Nici în campionatul intern nu se poate lăuda cu rezultate mai bune. Bascii au doar două victorii în primele 8 etape, una dintre ele fiind obținută chiar în runda precedentă, 3-0 cu Valencia.
  • În prezent, echipa lui Imanol Alguacil este doar pe locul 15 în La Liga, având doar două lungimi peste zona locurilor retrogradabile.
  • O singură dată a câștigat Sociedad cu Atletico Madrid în ultimele 10 partide directe. 

 

Echipă probabilă Real Sociedad: Remiro – Aramburu, Zubeldia, Aguerd, Lopez – Kubo, Sucic, Zubimendi, Gomez – Sadiq, Oyarzabal

Atletico Madrid

Logo echipă
  • Atletico Madrid a dezamăgit în Champions League, acolo unde a pierdut clar cu Benfica în deplasare, scor 4-0. De spus că acesta este și primul eșec din acest sezon.
  • În La Liga, trupa lui Simeone a înregistrat 4 victorii și 4 remize. Cu 16 puncte, Atletico este pe 4 în La Liga, fiind la 5 lungimi în spatele primului loc, ocupat de Barcelona.
  • Stă mai bine în duelurile directe cu Atletico Madrid, iar în sezonul precedent câștiga atât în tur, cât și in retur. Se impune din nou?
  • Barrios, Le Normand, Azpilicueta sau Llorente au probleme medicale și nu vor jucat.

 

 

Echipă probabila Atletico Madrid: Oblak – Molina, Witsel, Gimenez, Mandava, Lino – Gallagher, Koke, De Paul – Alvarez, Griezmann

Alte ponturi:

Real Sociedad vs Atletico Madrid Ponturi

Sub 2.5 goluri @ 1.60

Forma de moment a celor două echipe lasă de dorit, astfel că un pariu pe goluri este cea mai bună optiune. Sociedad și Atletico nu impresionează din punct de vedere ofensiv, fiind formații mai degrabă defensive. Mă aștept la un duel echilibrat, de luptă și cu puține reușite.

Autor
  • Marius Ionut

    Marius Ionut este un specialist în fotbal internațional, specializat în La Liga, Serie A și Ligue 1, și activează ca analist la Xpertbet.ro. Expertiza sa în analiza acestor campionate de top se reflectă în ponturile de pariuri bin...

    View all posts Autor
Taguri