Type to search

Ponturi pariuri La Liga Ponturi Spania Stiri

Real Madrid vs Villarreal Ponturi La Liga 05.10.2024

Avatar of Marius Ionut
Share
Real Madrid vs Villarreal Ponturi La Liga 05.10.2024

Real Madrid vs Villarreal Ponturi

Real Madrid vs Villarreal Ponturi. Real Madrid și Villarreal sunt adversare sâmbătă, 5 octombrie, de la 22:00, în a 9-a etapă din La Liga. Meciul va avea loc pe Estadio Santiago Bernabéu. 

Sâmbătă avem Biletul Zilei în cota 10+!

Real Madrid

Logo echipă
  • Real Madrid s-a oprit la 36 de meciuri consecutive fără înfrângere. Lille a pus capât acestei serii cu victoria din Champions League, scor 1-0.
  • De altfel, acesta este și primul eșec pentru ”galactici” din acest sezon. 
  • În La Liga, trupa lui Carlo Ancelotti nu a pierdut în primele 8 etape, perioadă în care a înregistrat 5 victorii și 3 remize. Ultima partidă disputată în campionat a fost cu Atletico Madrid, încheiată la egalitate, scor 1-1.
  • În prezent, Real este pe locul secund în clasament, fiind la doar 3 puncte în spatele marei rivale Barcelona.
  • Trebuie să știi că Real Madrid a câștigat toate cele 5 meciuri disputate pe teren propriu în actuala stagiune. Urmeaza al 6-lea succes?

 

Echipă probabilă Real Madrid: Lunin – Carvajal, Rudiger, Tchouameni, Mendy – Modric, Valverde, Bellingham – Rodrygo, Mbappe, Vinicius

Villarreal

Logo echipă
  • Villarreal are un început bun de sezon, iar în 8 etape a pierdut un singur joc. De altfel, a câștigat 5 meciuri până acum.
  • Elevii lui Marcelino sunt în acest moment pe podium în La Liga, cu 17 puncte, fiind la doar 4 lungimi în spatele liderului Barcelona.
  • Înainte de jocul cu Real Madrid, Submarinul Galben a obținut o victorie clară, 3-1 pe teren propriu cu Las Palmas.
  • Doar de două ori a câștigat Villarreal cu Real Madrid în ultimele 10 partide directe. Pot aceștia produce surpriza?

 

 

 

 

Echipă probabilă Villarreal: Conde – Kiko Femenia, Costa, Bailly, Cardona – Akhomach, Parejo, Gueye, Baena – Pepe, Perez

Alte ponturi:

Real Madrid vs Villarreal Ponturi

Sub 3.5 goluri @ 2.00

Real Madrid este cu moralul scăzut înainte de acest joc. Consider ca trupa blanco are nevoie de cele 3 puncte și nu de spectacol. De altfel, se anunță un meci greu, Villarreal fiind o formație incomodă, în formă, care, cu siguranță nu va ceda ușor. Un pariu pe goluri este cea mai bună alegere.

1X @ 1.50

Porto este o echipă redutabilă pe teren propriu și nu cred ca poate pierde acest meci, mai ales că va avea fanii de partea sa. De asemenea, Manchester United joacă cu mult sub așteptări și nu văd cum ar putea pleca cu toate punctele din Portugalia, mai ales că forma de moment lasă de dorit.

Autor
  • Marius Ionut

    Marius Ionut este un specialist în fotbal internațional, specializat în La Liga, Serie A și Ligue 1, și activează ca analist la Xpertbet.ro. Expertiza sa în analiza acestor campionate de top se reflectă în ponturile de pariuri bin...

    View all posts Autor
Taguri