Type to search

Ponturi pariuri Champions League Champions League Stiri

Real Madrid vs Dortmund Ponturi Champions League 22.10.2024

Avatar of Marius Ionut
Share
Real Madrid vs Dortmund Ponturi Champions League 22.10.2024

Real Madrid vs Dortmund Ponturi

Real Madrid vs Dortmund Ponturi. În etapa cu numărul 3 din Champions League, Real Madrid o întâlnește pe Dortmund, începând cu ora 22:00, meci ce va avea loc pe Estadio Santiago Bernabéu. Mai jos găsiți ponturi Real Madrid vs Dortmund oferite de experții XpertBet.

 

Merită să arunci o privire și peste Biletul Zilei Champions League!

Analiză și Statistici

  • Real Madrid a început perfect noul sezon din Champions League, 3-1 cu Stuttgart. Apoi, în runda a 2-a, trupa blanco a dezamăgit, fiind învinsă de Lille, cu scorul de 1-0.
  • Dortmund a jucat perfect până acum în UCL, iar după primele două runde are maximum de puncte. Nemții s-au impus cu cei de la Club Brugge (0-3) și contra celor de la Celtic (7-1).
  • De 16 ori s-au întâlnit cele două formații, iar până acum Real Madrid s-a impus de 8 ori, Dortmund a câștigat de 2 ori, iar 6 partide s-au încheiat la egalitate. 
  • Ultimul duel direct a avut loc în 2022, în finala Champions League, iar atunci Real Madrid câștiga cu scorul de 2-0.

Alte ponturi:

Real Madrid vs Dortmund Ponturi

sub 3.5 goluri @ 1.80

Este de așteptat ca Real Madrid să domine partida, însă nu cred că Dortmund va ceda ușor, începutul de sezon în Champions League este excelent. Cred ca vom asista la un duel disputat, de luptă, miza fiind mare pentru ambele formații.

Autor
  • Marius Ionut

    Marius Ionut este un specialist în fotbal internațional, specializat în La Liga, Serie A și Ligue 1, și activează ca analist la Xpertbet.ro. Expertiza sa în analiza acestor campionate de top se reflectă în ponturile de pariuri bin...

    View all posts Autor
Taguri