Type to search

Ponturi pariuri La Liga Ponturi Spania Stiri

Real Madrid vs Barcelona Ponturi La Liga 26.10.2024

Avatar of Marius Ionut
Share
Real Madrid vs Barcelona Ponturi La Liga 26.10.2024

Real Madrid vs Barcelona Ponturi

Real Madrid vs Barcelona Ponturi. El Clasico Real Madrid vs Barcelona se joacă sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 22 în etapa 11-a din La Liga pe Estadio Santiago Bernabéu. Mai jos găsiți ponturi Real Madrid vs Barcelona oferite de experții XpertBet.

 

Mai multe Ponturi Bune La Liga gasești pe site-ul nostru!

Analiză și Statistici

  • Barcelona este liderul clasamentului în La Liga, cu 27 de puncte acumulate în 10 etape, în timp ce Real Madrid este pe locul secund, având cu 3 puncte mai puțin.
  • În schimb, Real Madrid este neînvinsă până acum în La Liga (7 victorii și 3 remize), în timp ce Barcelona are un singur eșec și nu mai puțin de 9 victorii.
  • Înainte de El Clasico, ambele echipe au făcut spectacol în Champions League. Catalanii s-au impus cu Bayern Munchen (4-1), în timp ce trupa blanco a câștigat cu Dortmund (5-2).
  • Până în prezent, Real si Barca s-au întâlnit de 188 de ori: madrilenii s-au impus de 79 de ori, catalanii au câștigat 74 de partide, iar 35 de jocuri s-au încheiat la egalitate. De reținut că Real s-a impus în precedentele 4 meciuri oficiale.
  • Rea Madrid nu se poate baza pe Alaba, Carvajal, Diaz, Rodrygo sau Courtois, în timp ce Barcelona nu poate conta pe serviciile lui Ter Stegen, Araujo, Christensen, Bernal sau Torres.

Alte ponturi:

Real Madrid vs Barcelona Ponturi

X2 @ 1.75

De departe, este cel mai important meci din Spania și nu numai. Cu siguranța, miza partidei își va spune cuvântul, iar cele două formații vor fi destul de prudente. În prezent, Barcelona cred că este peste Real Madrid ca exprimare, cu un joc colectiv mai bun și nu cred că pierde. Oricum, orice este posibil într-un astfel de joc cu presiune imensă.

Autor
  • Marius Ionut

    Marius Ionut este un specialist în fotbal internațional, specializat în La Liga, Serie A și Ligue 1, și activează ca analist la Xpertbet.ro. Expertiza sa în analiza acestor campionate de top se reflectă în ponturile de pariuri bin...

    View all posts Autor
Taguri