Type to search

Stiri Champions League

Real Madrid Învinge Manchester City într-un Duel Dramatic și Avansează în Semifinalele Ligii Campionilor

Avatar of Xpert Bet
Share

Rüdiger Decide Victoria pentru Real Madrid la Penalty-uri

  Într-o bătălie epică care a ținut întreaga Europă cu sufletul la gură, Real Madrid s-a impus în fața lui Manchester City, câștigând un loc meritat în semifinalele Ligii Campionilor.  După un scor general de 4-4, după timpul regulamentar și cel suplimentar, Real Madrid s-a impus cu 4-3 la loviturile de departajare într-un meci ale cărui ponturi Champions League au dost disponibile pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

  Antonio Rüdiger a devenit eroul serii, marcând lovitura decisivă la penalty-uri, sub privirile stupefiate ale fanilor de pe Etihad Stadium și ale celor care urmăreau partida de pe ecranele TV din întreaga lume. Cu o execuție impecabilă, Rüdiger a spulberat visul lui Manchester City de a obține a doua triplă consecutiv, precum și ultimele pronosticuri fotbal care dădeau echipa gazdă ca favorită.

Real Madrid Învinge Manchester City într-un Duel Dramatic și Avansează în Semifinalele Ligii Campionilor
Rodrygo a deschis scorul pe Etihad

Ancelotti: 'Muncim, ne sacrificăm și câștigăm oricum putem'

  În ciuda presiunii intense aplicate de Manchester City, managerul Carlo Ancelotti și-a condus echipa cu măiestrie, insistând asupra valorii muncii și a sacrificiului jucătorilor săi în timpul jocului. „Acesta este singurul mod în care poți veni la City și să câștigi. Muncești, te sacrifici și câștigi oricum poți”, a declarat Ancelotti într-un interviu pentru presa spaniolă.

  Meciul a fost un adevărat spectacol fotbalistic, cu momente de geniu și pasiune pură. Golurile lui Rodrygo pentru Real Madrid și De Bruyne pentru Manchester City au ridicat tensiunea și au oferit un spectacol memorabil pentru fani. Cu o echipă care a luptat până la ultima suflare, Real Madrid și-a arătat adevărata valoare și determinare în drumul spre victorie.

  În lumina acestei performanțe impresionante, Real Madrid se pregătește acum pentru o confruntare epocală în semifinalele Ligii Campionilor împotriva lui Bayern München, în timp ce Manchester City se retrage pentru a-și regăsi forțele și a se pregăti următoarele provocări din Premier League și Cupa Angliei, unde este favorită, potrivit recentelor predicții fotbal din Anglia.

Real Madrid Învinge Manchester City într-un Duel Dramatic și Avansează în Semifinalele Ligii Campionilor
De Bruyne a marcat golul egalizator pentru Manchester United
Taguri