Type to search

Ponturi pariuri Champions League Champions League Stiri

RB Leipzig vs Liverpool Ponturi Champions League 23.10.2024

Avatar of Marius Ionut
Share
RB Leipzig vs Liverpool Ponturi Champions League 23.10.2024

RB Leipzig vs Liverpool Ponturi

RB Leipzig vs Liverpool Ponturi. Este un meci care face parte din runda a 3-a din Champions League. Partida se va juca miercuri, de la ora 22:00. Mai jos găsiți ponturi RB Leipzig vs Liverpool oferite de experții XpertBet.

 

Vezi și Biletul Zilei Cota 2 din Champions League!

Analiză și Statistici

  • RB Leipzig a dezamăgit până acum în Champions League, fiind învină în ambele partide disputate: 2-1 vs Atletico Madrid și 2-3 vs Juventus.
  • În schimb, Liverpool a câștigat ambele jocuri din UCL, 1-3 vs AC Milan și 2-0 vs Bologna.
  • De 3 ori ori s-au întâlnit cele două formații până acum, iar Liverpool a câștigat de fiecare dată. Mai mult decât atât, ”Cormoranii” nu au primit gol în aceste 3 jocuri.
  • Liverpool este pe val și vine după 7 victorii consecutive, De altfel, s-a impus în 10 din cele 11 meciuri disputate în acest sezon.
  • Și RB Leipzig este pe o pantă ascendentă și vine după doua victorii la rând, ambele fiind obținute în campionatul intern.
  •  Conform celor mai bune agentii de pariuri online, Liverpool are prima șansă la victorie. 

Alte ponturi:

RB Leipzig vs Liverpool Ponturi

sub 3.5 goluri @ 1.70

Sunt două echipe bune din punct de vedere defensiv, care primesc greu gol și mă aștept la un duel echilibrat, cu puține reușite. De altfel, Liverpool și RB Leipzig sunt în formă înainte de a se întâlni, ambele fiind cu moralul ridicat și cu foame de victorii.

Autor
  • Marius Ionut

    Marius Ionut este un specialist în fotbal internațional, specializat în La Liga, Serie A și Ligue 1, și activează ca analist la Xpertbet.ro. Expertiza sa în analiza acestor campionate de top se reflectă în ponturile de pariuri bin...

    View all posts Autor
Taguri