Type to search

Ponturi pariuri Europa League Ponturi Europa League Stiri

Rangers vs FCSB Ponturi Europa League 24.10.2024

Avatar of Marius Ionut
Share
Rangers vs FCSB Ponturi Europa League 24.10.2024

Rangers vs FCSB Ponturi

Rangers vs FCSB Ponturi. Rangers și FCSB Sunt adversare în etapa a 3-a din Europa League, joi, 24 octombrie, de la ora 22:00, pe Ibrox Stadium din Glasgow. Mai jos găsiți ponturi Rangers vs FCSB oferite de experții XpertBet.

 

Am pregătit și Biletul Zilei în Cotă 10 cu meciuri din cupele europene!

Analiză și Statistici

  • Rangers a început bine în noul format din Europa League, iar în prima rundă s-a impus în deplasare cu Malmo, scor 0-2. A urmat duelul cu Lyon de pe teren propriu, pierdut fără drept de apel, scor 1-4.
  • FCSB a impresionat în primele două partide din Europa League. Roș-albaștrii au câștigat atât cu RFS, scor 4-1, cât și cu PAOK în deplasare, scor 0-1.
  • Înainte de a da piept cu FCSB, Rangers a înregistrat un nou eșec, 1-0 cu cei de la Kilmarnock în campionatul intern.
  • De partea cealaltă, FCSB a câștigat derby-ul cu Dinamo, scor 0-2. De menționat că Olaru & Co. au ajuns la 9 meciuri consecutive fără eșec, timp în care au inregistrat 2 remize și nu mai puțin de 7 victorii.
  • De 4 ori s-au întâlnit cele două echipe, iar până acum FCSB are doua victorii, Rangers una, iar un meci s-a încheiat la egalitate.
  • Conform celor mai bune agenții de pariuri online, Rangers este mare favorită la victorie. Poate FCSB produce surpriza pe Ibrox Stadium?

Alte ponturi:

Rangers vs FCSB Ponturi

ambele echipe marchează @ 1.90

Rangers are mare nevoie de victorie și mă aștept să forțeze, însă FCSB este într-o formă de zile mari și, cu siguranță, nu va ceda ușor. Cred că vom asista la un duel spectaculos, cu multe goluri, asta și pentru că sunt două formații care practică un fotbal ofensiv.

Autor
  • Marius Ionut

    Marius Ionut este un specialist în fotbal internațional, specializat în La Liga, Serie A și Ligue 1, și activează ca analist la Xpertbet.ro. Expertiza sa în analiza acestor campionate de top se reflectă în ponturile de pariuri bin...

    View all posts Autor
Taguri