Type to search

Stiri Tenis

Rafael Nadal, Ultimul Dans la Madrid: Povestea unei Înfrângeri Anunțate

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Nadal: Confruntare Dramatică cu Destinul

  Rafael Nadal, câștigător a 22 de turnee de Grand Slam, a cedat cu 7-5 6-4 în fața cehului Jiri Lehecka în runda a patra a Madrid Open, marcând ultima sa apariție la un turneu pe care l-a câștigat de cinci ori. Într-o luptă de peste două ore, un Lehecka plin de viață i-a zdrobit speranțele lui Nadal de a ajunge în sferturile turneului Masters 1000 după un meci ale cărui ponturi tenis au fost publicate online de experți ponturi pariuri sportive.

  Nadal a declarat că se așteaptă să se retragă după sezonul din 2024. „Sunt fericit. A fost o săptămână foarte specială pentru mine, foarte pozitivă în toate privințele. Am reușit să joc din nou pe un teren care mi-a oferit mult, inclusiv pe plan emoțional,” a spus Nadal, în vârstă de 37 de ani, într-un interviu acordat pe teren în fața unei mulțimi emoționate. „A fost de neuitat, și pot spune doar ‘mulțumesc’. A fost o călătorie incredibilă. Este foarte dificil, dar viața și corpul meu îmi transmit semnale de mult timp. Am avut noroc să îmi transform pasiunea în meserie. Sunt privilegiat,” a spus el înainte ca organizatorii să-l onoreze cu un trofeu și să desfășoare bannere ca omagiu al celor cinci titluri Madrid Open.

Lehecka, Noua Stea în Ascensiune

 Cu scorul egal la 5-5 în primul set, Lehecka, cap de serie nr. 30, a reușit un break și apoi și-a păstrat avantajul pentru a lua conducerea. Făcând din nou break în primul joc al celui de-al doilea set, tânărul de 22 de ani și-a asigurat victoria pentru a ajunge în sferturi, unde joi îl va întâlni pe rusul Daniil Medvedev, cap de serie nr.3, conform recentelor predicții tenis de la Madrid Open.

  „Este uimitor. Pentru mine să împart terenul cu un asemenea jucător legendar este un vis devenit realitate. Mi-am dorit întotdeauna să se întâmple asta. Sunt foarte recunoscător să ating un asemenea moment important,” a declarat Lehecka. „Tot binele lui Rafa. Este minunat să obții o asemenea victorie frumoasă în fața tuturor acestor oameni care îl susțineau. Energia a fost uimitoare, era ca și cum aș fi fost într-un alt univers. Este ceva ce nu am mai experimentat în viața mea pe un teren de tenis,” a mărturisit tânărul ceh.

Rafael Nadal, Ultimul Dans la Madrid: Povestea unei Înfrângeri Anunțate
Nadal și Lehecka
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri