Type to search

Ponturi pariuri Champions League Champions League Stiri

PSG vs PSV Ponturi Champions League 22.10.2024

Avatar of Marius Ionut
Share
PSG vs PSV Ponturi Champions League 22.10.2024

PSG vs PSV Ponturi

PSG vs PSV Ponturi. PSG și PSV sunt adversare în etapa a 3-a din La Champions League, marți, de la ora 22:00 pe Parc des Princes. Mai jos găsiți ponturi PSG vs PSV oferite de experții XpertBet.

 

Vezi și Biletul Zilei Champions League postat pe site!

Analiză și Statistici

  • PSG nu a impresionat pâna acum în Champions League. Parizienii au câștigat la limită cu Girona în prima rundă (1-0), iar cu Arsenal a pierdut destul de (2-0).
  • De partea cealaltă, PSV este fără victorie în primele două rude, timp în care a înregisrat o înfrângere, 3-3 vs Juventus și a încheiat la egalitate cu Sporting, scror 1-0.
  • De spus că PSG a câștigat ușltimel 5 partide disputate pe teren propriu. în timp ce PSV a câștigat 5 din cele 6 jocuri disputate în deplasare.
  • Este primul duel direct între cele două echipe, iar PSG este mare fvorită la victorie. Confirmă printr-o victorie sau PSV produce surpriza?

Alte ponturi:

PSG vs PSV Ponturi

1 & peste 1.5 goluri @ 1.55

PSG se descurcă de minune pe teren propriu în acest sezon sți mă aștept ca francezii să continue seria de victorii. PSV este un adversar pe măsiră, dar nu cred că are acum resurslee acum pentru a câștiga în Franța.                                                                                                                                           

Autor
  • Marius Ionut

    Marius Ionut este un specialist în fotbal internațional, specializat în La Liga, Serie A și Ligue 1, și activează ca analist la Xpertbet.ro. Expertiza sa în analiza acestor campionate de top se reflectă în ponturile de pariuri bin...

    View all posts Autor
Taguri