Type to search

Stiri Euro 2024

Polonia și Turcia Se Duelează pentru Euro 2024 într-un Amical Intens la Varșovia

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Rezultatele Recente ale Poloniei și Provocările Grupei D

  Pe măsură ce Euro 2024 se apropie, echipele naționale ale Poloniei și Turciei își finalizează pregătirile printr-un meci amical, programat luni seara la Varșovia. Acest duel va fi un test important pentru ambele echipe înainte de debutul în competiția europeană. Polonia intră în acest meci cu o serie impresionantă de patru victorii consecutive, cea mai recentă fiind un 3-1 împotriva Ucrainei.

  Echipa lui Michal Probierz va deschide campania Euro 2024 pe 16 iunie împotriva Olandei, urmată de meciuri cu Austria și Franța într-o grupă extrem de competitivă. Potrivit recentelor statistici fotbal europene, performanțele anterioare ale Poloniei la campionatele europene au fost mixte, cu eliminări în faza grupelor în 2008, 2012 și 2020, dar cu un parcurs notabil până în sferturile de finală în 2016.

  Echipa Poloniei este condusă de căpitanul Robert Lewandowski, cel mai bun marcator al naționalei cu 82 de goluri. Alături de el, Wojciech Szczesny în poartă și mijlocașii Kamil Grosicki și Piotr Zielinski sunt esențiali pentru succesul echipei. Probierz plănuiește să-i readucă pe Lewandowski, Szczesny și Grosicki în echipa de start după ce aceștia au fost rezerve în meciul cu Ucraina. Totuși, Polonia a suferit o pierdere semnificativă, cu Arkadiusz Milik accidentat la genunchi, fiind astfel indisponibil pentru Euro 2024.

Polonia și Turcia Se Duelează pentru Euro 2024 într-un Amical Intens la Varșovia
Michal Probierz

Pregătirile Turciei și Perspectivele pentru Euro 2024

  Turcia se pregătește pentru Euro 2024 după un egal fără goluri cu Italia. Echipa lui Vincenzo Montella va debuta în competiția europeană pe 18 iunie împotriva Georgiei, într-un meci ale cărui ponturi Euro 2024 vor fi dezvăluite de experți ponturi pariuri.

  În cadrul grupei F vor urma meciurile cu Portugalia și Republica Cehă. Turcia are amintiri plăcute de la Euro 2008, când a ajuns în semifinale, dar a fost eliminată în faza grupelor în ultimele două ediții. Echipa nu a participat la Cupa Mondială din 2022, dar se bazează pe un grup talentat de jucători care speră să avanseze în fazele eliminatorii, potrivit ultimelor predicții fotbal din Turcia.

  Montella a finalizat lotul de 26 de jucători, excluzându-i pe Dogan Alemdar, Cenk Ozkacar, Berat Ozdemir, Can Uzun, Abdulkadir Omur și Oguz Aydin. Echipa va juca fără Ozan Kabak, Caglar Soyuncu și Enes Unal, toți accidentați. În atac, Cenk Tosun și Kerem Akturkoglu vor avea roluri importante, alături de Arda Guler de la Real Madrid, care este așteptat să fie titular. Aceste schimbări vin după egalul cu Italia, iar Montella își ajustează strategia pentru a obține cele mai bune rezultate în pregătirile pentru Euro 2024.

Polonia și Turcia Se Duelează pentru Euro 2024 într-un Amical Intens la Varșovia
Vincenzo Montella

Formații probabile

  Polonia:

Szczesny; Walukiewicz, Salamon, Kiwior; Skoras, Zielinski, Romanczuk, Grosicki; Buksa, Lewandowski, Szymanski

  Turcia:

Bayindir; Celik, Demiral, Bardakci, Muldur; Calhanoglu, Ayhan; Guler, Yazici, Akturkoglu; Tosun

Paragraf 1

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri