Type to search

Ponturi pariuri Europa League Ponturi Europa League Stiri

PAOK vs FCSB Ponturi Europa League 03.10.2024

Avatar of Marius Ionut
Share
PAOK vs FCSB Ponturi Europa League 03.10.2024

PAOK vs FCS Ponturi

PAOK vs FCSB Ponturi. În runda a 2-a din Europa League, vom asista la duelul dintre PAOK și FCSB. Meciul este programat joi, 3 octombrie 2024, începând cu ora 22:00 pe Toumba Stadium. Pot roș-albaștrii câștiga în fața echipei lui Răzvan Lucescu?

Am pregătit pentru tine și Biletul Zilei cu meciuri din Europa League!

PAOK

Logo echipă
  • PAOK a dezamăgit în prima rundă din Europa League. Elenii au pierdut destul de clar în deplasare cu cei de la Galatasaray, scor 3-1.
  • Nici în campionatul intern nu se descurcă grozav, iar echipa antrenată de Răzvan Lucescu a pierdut în mod surprinzător pe teren propriu cu Aris, scor 0-1.
  • Totuși, grecii au doar două înfrângeri în acest sezon, indiferent de competiție. 
  • Cu un lot evaluat la puțin peste 90 de milioane de euro, PAOK este favorită în duelul cu FCSB.

Echipă probabilă PAOK:
Kotarski – Otto, Kedziora, Michailidis, Baba – Camara, Ozdoev – Zivkovic, Konstantelias, Taison – Chalov

FCSB

Logo echipă
  • Campioana României a făcut spectacol în prima rundă din Europa League. FCSB a câștigat la pas duelul cu RFS, scor 4-1, grație golurilor marcat de Bîrligea, Ștefănescu și Olaru (dublă).
  • ”Roș-albaștrii” vin după o victorie de moral, 0-1 în deplasare cu Sepsi, după golul înscris de Tănase. Astfel, FCSB a ajuns la 6 meciuri consecutive fără înfrângere, perioadă în care a înregistrat 4 victorii și 2 remize.
  • Echipa antrenată de cipriotul Elias Charalambous nu se poate lăuda cu evoluții foarte bune în meciurile disputate în deplasare, având doar 3 victorii în 8 jocuri.
  • Ngezana este în continuare accidentat, iar în locul său îl vom vedea pe veteranul Vlad Chiricheș.

Echipă probabilă FCSB:
Târnovanu – Crețu, Dawa, Chiricheș, Radunovic – Șut, Lixandru – Băluță, Olaru, Fl. Tănase – Bîrligea

Alte ponturi:

PAOK vs FCSB Ponturi

Pauză sau final X @ 1.80

PAOK nu este în cea mai bună formă înainte de acest meci și are mare nevoie de o victorie, în special pentru de moral. În schimb, FCSB este cu moralul ridicat, pe o pantă ascendenta și, cu siguranță, nu va ceda ușor. De altfel, este și un meci al orgoliilor, asta pentru că PAOK îl are ca antrenor pe Răzvan Lucescu. Mă astept ca miza partidei să își spună cuvantul.

Autor
  • Marius Ionut

    Marius Ionut este un specialist în fotbal internațional, specializat în La Liga, Serie A și Ligue 1, și activează ca analist la Xpertbet.ro. Expertiza sa în analiza acestor campionate de top se reflectă în ponturile de pariuri bin...

    View all posts Autor
Taguri