Type to search

Stiri Tenis

Novak Djokovic Lăsat Fără Suflare într-o Victorie Epică la Roland Garros

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Luptă Tensionată în Meciul cu Lorenzo Musetti

  Novak Djokovic și-a demonstrat din nou măiestria și determinarea în cadrul unui meci epic desfășurat la Roland Garros, unde a obținut o victorie crucială în fața italianului Lorenzo Musetti. Sâmbătă noapte, pe o vreme rece și umedă, campionul în exercițiu s-a confruntat cu o amenințare serioasă, fiind la un pas de eliminare.

  Începând la ora 22:37 și terminând în jurul orei 3:06 duminică dimineață, meciul a fost o încleștare intensă. După ce a pierdut al doilea și al treilea set, Djokovic a revenit spectaculos în joc, câștigând în final cu 7-5 6-7(6) 2-6 6-3 6-0, într-un meci ale cărui ponturi tenis au fost disponibile pe site-urile experților în ponturi pariuri sportive.

  Djokovic a subliniat importanța susținerii fanilor în setul al patrulea, care l-au ajutat să devină un jucător diferit. „A fost poate cel mai bun meci pe care l-am jucat aici,” a declarat el pe teren. Deși a întâmpinat dificultăți și a fost nevoit să recupereze după o pierdere timpurie a serviciului, Djokovic a demonstrat o defensivă incredibilă și a reușit să preia conducerea cu un break crucial în al doisprezecelea game al primului set.

Novak Djokovic Lăsat Fără Suflare într-o Victorie Epică la Roland Garros
Djokovic și Musetti la final de meci

Performanțe Remarcabile și Emoții Intense pe Teren

  În setul al doilea, Djokovic părea să dețină controlul după un drop spectaculos care i-a adus un avantaj de 3-1, dar Musetti a revenit în forță, egalând la 4-4 și salvând o minge de set într-un tie-break de înaltă calitate. Italianul, cap de serie numărul 30, a crescut nivelul jocului său în setul al treilea, reușind să se impună confortabil și punându-l pe Djokovic în dificultate.

  Djokovic, vizibil nemulțumit de starea suprafeței, și-a regăsit brusc ritmul și a câștigat setul al patrulea, urmând să își domine complet adversarul în setul decisiv. După meci, Djokovic a declarat cu umor: „Cine mai poate dormi acum? E imposibil să dormi, cu atâta adrenalină. Dacă aveți o petrecere, vin și eu.”

  Într-o altă confruntare dramatică, Alexander Zverev, cap de serie numărul patru, a supraviețuit unei alte provocări, obținând o victorie muncită cu 3-6 6-4 6-2 4-6 7-6 (10-3) împotriva olandezului Tallon Griekspoor și confirmând recentele predicții tenis de la French Open.

Novak Djokovic Lăsat Fără Suflare într-o Victorie Epică la Roland Garros
Alexander Zverev
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri