Type to search

Ponturi pariuri Ligue 1 Ponturi Franta Stiri

Nice vs PSG Ponturi Ligue 1 06.10.2024

Avatar of Marius Ionut
Share
Nice vs PSG Ponturi Ligue 1 06.10.2024

Nice vs PSG Ponturi

Nice vs PSG Ponturi. În etapa cu numărul 7 din Ligue 1, PSG o întâlnește pe Nice. Partida se va disputa pe 6 octombrie de la ora 21:45, pe Allianz Riviera. 

 

Vezi Biletul Zilei de astăzi în Cotă 10!

Nice

Logo echipă
  • Nice vine după o înfrângere drastică, 4-1 cu Lazio în runda a 2-a din Europa League. Astfel, după doua etape, aceștia nu au obținut nici o victorie (1-1 cu Real Sociedad în prima rundă).
  • Nici în Ligue 1 nu putem spune că se descurcă mai bine. Echipa lui Franck Haise are doar două victorii în primele 6 etape. Ultimul joc disputat în campionat a fost cu Lens, încheiat la egalitate, scor 0-0.
  • În prezent, Nice se află doar pe locul 9 în clasament, cu 8 puncte, start slab de sezon.
  • Doar de 3 ori în ultimii 10 ani s-a impus Nice contra celor de la PSG. Pot aceștia obține un nou succes?

 

 

 

 

Echipă probabilă Nice: Bulka – Ndayishimiye, Bombito, Abdelmonem – Mendy, Boudaoui, Rosario, Abdi – Bouanani, Boga, Guessand

PSG

Logo echipă
  • Nici PSG nu a avut noroc în cupele europene. Recent, parizienii au pierdut în deplasare cu Arsenal în Champions League, scor 2-0. De spus că acesta este primul eșec din acest sezon.
  • Trupa pregătită de Luis Enrique nu are adversar în Ligue 1, iar după 6 etape nu a pierdut nici un joc. 
  • Cu 16 puncte, PSG este pe locul secund în campionat, fiind la 3 lungimi în spatele celor de la Monaco, dar are și un meci în minus.
  • Așa cum era de așteptat, PSG domină duelurile directe cu Nice, reușind să se impună în 4 din precedentele 5 întâlniri. 
  • Hernandez, Kimpembe sau Ramos se numără printre jucătorii accidentați.

 

Echipă probabilă PSG: Donnarumma – Hakimi, Marquinhos, Beraldo, Mendes – Ruiz, Vitinha, Neves – Dembele, Kolo Muani, Barcola

Alte ponturi:

Nice vs PSG Ponturi

GG @ 1.70

Ambele echipe au mare nevoie de cele 3 puncte, în special pentru moral. Astfel, mă aștept la un joc deschis, cu multe goluri, așa cum au fost și precedentele întâlniri. De altfel, 4 din ultimele 5 partide directe s-au încheiat cu reușite de ambele părți. Spectacolul trebuie să atingă cote înalte.

Autor
  • Marius Ionut

    Marius Ionut este un specialist în fotbal internațional, specializat în La Liga, Serie A și Ligue 1, și activează ca analist la Xpertbet.ro. Expertiza sa în analiza acestor campionate de top se reflectă în ponturile de pariuri bin...

    View all posts Autor
Taguri