Type to search

Stiri Euro 2024

Naționalele Favorite la Euro 2024: Anglia, Franța, Germania și Portugalia

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Anglia: Favorita Turneului

  Echipa Angliei este considerată cea mai puternică de la Euro 2024, având jucători de top precum Harry Kane, Jude Bellingham și Phil Foden. Kane și Bellingham au excelat în ligile străine, iar Foden se numără printre starurile din Premier League, după ce echipa sa, Manchester City, a câștigat recent titlul în prima ligă engleză.

  De asemenea, Declan Rice și Bukayo Saka de la Arsenal, precum și John Stones și Kyle Walker de la Manchester City sunt jucători esențiali pentru echipa lui Gareth Southgate. Deși naționala Angliei nu a câștigat niciodată un Campionat European, conform ultimelor predicții fotbal europene, este considerată favorită datorită talentului și performanțelor recente ale jucătorilor săi.

  Cu toate acestea, înfrângerea recentă în fața Islandei într-un amical pre-Euro 2024 a stârnit critici, iar absența lui Harry Maguire din cauza unei accidentări ridică semne de întrebare cu privire la apărare. Istoria nu este de partea Angliei, iar plasarea unui pariu pe ei ar putea fi riscantă, având în vedere performanțele altor echipe puternice din competiție.

Naționalele Favorite la Euro 2024: Anglia, Franța, Germania și Portugalia
Harry Kane

Franța: Talente de Top și Ambiții Mari

  Echipa Franței este plină de jucători talentați, printre care se numără Kylian Mbappe, Antoine Griezmann și duo-ul de la Real Madrid, Eduardo Camavinga și Aurelien Tchouameni. Deși au suferit înfrângeri dureroase în turneele majore din ultimii ani, Franța are o echipă cu experiență în câștigarea trofeelor, ceea ce face ca victoria să fie o posibilitate reală.

  Totuși, Franța are o istorie plină de implozii interne, iar egourile mari din echipă ar putea cauza probleme. Cu toate acestea, dacă echipa își păstrează unitatea, ar putea să își depășească adversarii, indiferent de numele acestora, câștigând trofeul Euro 2022.

Naționalele Favorite la Euro 2024: Anglia, Franța, Germania și Portugalia
Kylian Mbappe

Germania: Avantajul de a Juca Acasă

  Germania beneficiază de avantajul terenului propriu, deși lotul său actual este considerat unul dintre cele mai slabe din ultimele generații. Jucători ca Florian Wirtz, Ilkay Gundogan și Jamal Musiala aduc calitate individuală, dar cum se vor integra aceștia în echipă rămâne o întrebare al cărei răspuns va fi aflat în curând.

  La ultimele trei turnee internaționale, Germania a ieșit de două ori din faza grupelor și o dată din optimi. Cu toate acestea, având în vedere că sunt gazdele turneului și au o istorie bogată în competiție, șansele lor sunt bune. Antrenorul Julian Nagelsmann ar putea fi factorul decisiv.

Naționalele Favorite la Euro 2024: Anglia, Franța, Germania și Portugalia
Florian Wirtz

Portugalia: Echipa Mereu Subapreciată

  Portugalia, cu Roberto Martinez la conducere, a dominat calificările, câștigând toate cele 10 meciuri. Echipa are jucători de top în toate pozițiile, de la Cristiano Ronaldo și Bruno Fernandes, la Raphael Leao și Ruben Dias. Deși specialiștii în ponturi pariuri sportive nu îi văd favoriți, echipa are un echilibru și o unitate remarcabile.

  Portugalia are o grupă accesibilă, ceea ce le-ar permite să ajungă în semifinale fără să întâlnească altă câștigătoare de grupă. Cu jucători de mare calibru și experiență în meciuri importante, Portugalia este o alegere excelentă pentru pariorii care au la dispoziție o ofertă consistentă de ponturi Euro 2024.

Naționalele Favorite la Euro 2024: Anglia, Franța, Germania și Portugalia
Cristiano Ronaldo
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri