Type to search

Stiri Tenis

Monte Carlo Masters: Medvedev Eliminat de Khachanov, Sinner, Tsitsipas și Djokovic Merg Mai Departe

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Medvedev Eliminat După Un Schimb Aprins cu Arbitrul

  Daniil Medvedev a fost eliminat de la Monte Carlo Masters după ce a pierdut un meci tensionat împotriva lui Karen Khachanov, încercând să ajungă în sferturile de finală. Medvedev, al cărui joc a fost marcat de controverse cu arbitrul și supervizorul meciului, nu a reușit să-și găsească ritmul împotriva compatriotului său rus într-un meci ale cărui ponturi tenis au fost publicate online de experți ponturi pariuri sportive.

  În alte partide ale turneului, Novak Djokovic și Jannik Sinner și-au asigurat locurile în sferturile de finală. Djokovic a reușit o revenire spectaculoasă pentru a învinge pe Lorenzo Musetti, în timp ce Sinner a avut o victorie solidă împotriva lui Jan-Lennard Struff. Potrivit recentelor predicții tenis din circuitul ATP, sferturile de finală promit să fie pline de dramatism, cu jucători precum Djokovic, Sinner și Tsitsipas determinați să avanseze.

Djokovic și Sinner Calificați în Sferturi, Tsitsipas Impresionează

  Djokovic, clasat pe primul loc mondial, a trecut de un început dificil pentru a obține o victorie importantă împotriva lui Musetti, în timp ce Sinner a demonstrat din nou calitățile sale pe terenul de tenis, învingându-l pe Struff fără prea multe probleme. Între timp, Stefanos Tsitsipas a reușit să respingă o revenire puternică a lui Alexander Zverev pentru a ajunge în sferturi, unde îl va întâlni pe Khachanov.

  Competiția continuă să fie plină de surprize și momente tensionate, cu jucători de top precum Medvedev fiind eliminați prematur. În următoarele etape, toate ochii vor fi îndreptați către sferturile de finală, unde duelurile se anunță a fi deosebit de intense și incitante, așa cum arată ultimele pronosticuri tenis cu privire la Monte Carlo Masters.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri