Type to search

Ponturi pariuri Ponturi Copa America 2024

Mexic vs Ecuador. Ponturi Pariuri Copa America 2024 si Statistici Fotbal 01.07.2024

Avatar of xpertbet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

Mario Escobar

Stadion
Stadion

State Farm Stadium

Icon
Transmis la TV

Nu este televizat

ceas
Ora de incepere

03:00

ultimele 5 meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Faulturi
Faulturi
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
06.06.2022 Mexic 0-0 Ecuador 3-4 13-18 3-3 0-0
28.10.2021 Mexic 2-3 Ecuador --- --- --- ---
10.06.2019 Mexic 3-2 Ecuador 2-7 11-16 0-2 0-0
20.06.2015 Mexic 1-2 Ecuador 7-6 19-16 3-3 0-0
29.03.2015 Mexic 1-0 Ecuador 6-5 12-19 2-2 0-0

FORMĂ ECHIPE

Logo
Mexic
Gazde Scor Oaspeți
Mexic 0-1 Venezuela
Mexic 1-0 Jamaica
Mexic 2-3 Brazilia
Mexic 0-4 Uruguay
Mexic 1-0 Bolivia
Logo
Ecuador
Gazde Scor Oaspeți
Jamaica 1-3 Ecuador
Venezuela 2-1 Ecuador
Honduras 1-2 Ecuador
Bolivia 1-3 Ecuador
Argentina 1-0 Ecuador

ECHIPE PROBABILE

Logo
Mexic
Portar Gonzalez
Fundași Sanchez, Montes, Vasquez, Arteaga
Mijlocași Romo, Chavez
Antuna, Pineda, Quinones
Atacanți Gimenez
Logo
Ecuador
Portar Dominguez
Fundași Preciado, Torres, Pacho, Hincapie
Mijlocași Franco, Caicedo
Yeboah, Paez, Sarmiento
Atacanți Valencia

pont

Peste 1.5 Goluri @ 1.47

Având în vedere că în 80% dintre meciurile directe dintre Mexic și Ecuador ambele echipe au marcat, șansele ca acest meci să aibă peste 1.5 goluri sunt ridicate. Stilul ofensiv al ambelor echipe favorizează un joc deschis și cu multe goluri.

ANALIZA MECI

Mexic vs Ecuador

     Mexic și Ecuador se vor confrunta la State Farm Stadium duminică, într-un meci decisiv pentru calificarea în sferturile de finală ale Copa America. Ambele echipe au câte trei puncte înainte de acest meci, cu un mic avantaj pentru Ecuador, datorită golaverajului superior (+1) după victoria cu 3-1 împotriva Jamaicăi, în timp ce Mexicul a pierdut cu 1-0 în fața Venezuelei, având astfel un golaveraj neutru. Pentru echipa lui Jaime Lozano, acest meci este crucial, fiind necesar să câștige pentru a-și prelungi șederea în competiție.


     În meciurile directe dintre Mexic și Ecuador, cele două echipe au avut un istoric destul de echilibrat, însă cu un ușor avantaj pentru Mexic. În ultimele cinci întâlniri, Mexic a câștigat două, Ecuador una, iar două meciuri s-au terminat la egalitate. În ceea ce privește golurile marcate, Mexic a înscris de 7 ori, în timp ce Ecuador a înscris de 5 ori. Procentul meciurilor în care s-au marcat peste 2.5 goluri este de 60%, iar în 80% din meciuri ambele echipe au reușit să marcheze.


     Goalgheterii echipelor sunt în formă bună, cu Henry Martin de la Mexic și Enner Valencia de la Ecuador printre cei mai buni marcatori. Martin a înscris 5 goluri și a oferit 3 pase decisive în ultimele 10 meciuri, în timp ce Valencia a înscris 6 goluri și a oferit 2 pase decisive. Acești jucători sunt esențiali pentru echipele lor și pot influența decisiv rezultatul partidei.


     Statistica arată că Mexic are o medie de 1.8 goluri marcate pe meci acasă și o medie de 1.2 goluri primite. De asemenea, media cornerelor este de 5.5 pe meci, cu un procent de 60% pentru meciuri cu peste 8.5 cornere și 40% pentru meciuri cu peste 9.5 cornere. Majoritatea golurilor Mexicului vin în minutele 30-45 și 60-75, indicând un stil de joc agresiv în finalul fiecărei reprize.


     Pe de altă parte, Ecuador are o medie de 1.6 goluri marcate pe meci în deplasare și o medie de 1.4 goluri primite. Media cornerelor pentru Ecuador este de 4.8 pe meci, cu un procent de 50% pentru meciuri cu peste 8.5 cornere și 30% pentru meciuri cu peste 9.5 cornere. Golurile echipei Ecuador sunt concentrate în special în minutele 15-30 și 75-90, sugerând un început puternic și o finalizare eficientă a meciurilor.


     Mexic
are o serie de 6 meciuri consecutive fără victorie împotriva echipelor din CONMEBOL, ceea ce ar putea pune presiune suplimentară pe echipă. De asemenea, în ultimele 5 meciuri de acasă, Mexic a obținut 2 victorii, 1 egal și 2 înfrângeri, ceea ce reflectă o formă variabilă.


     Pe de altă parte, Ecuador a câștigat 3 din ultimele 5 meciuri în deplasare, având doar 1 înfrângere și 1 egal, arătând o formă solidă în deplasare. Este de remarcat faptul că Ecuador nu a pierdut ultimul meci din faza grupelor Copa America din 2011, ceea ce adaugă încredere echipei înaintea acestei confruntări cruciale.


     Edson Alvarez
, căpitanul Mexicului, va lipsi din nou din cauza unei accidentări la ischiogambieri, ceea ce reprezintă o pierdere importantă pentru echipă. În schimb, John Yeboah de la Ecuador, după ce a început ca titular în victoria cu Jamaica, este așteptat să își păstreze locul în echipă. De asemenea, Enner Valencia, după ce și-a ispășit suspendarea, este pregătit să conducă atacul.


     Cu toate acestea, ambele echipe au arătat determinare și dorință de a avansa în competiție. Mexic va încerca să își folosească avantajul terenului propriu și să obțină o victorie crucială, în timp ce Ecuador va căuta să mențină forma bună din deplasare și să obțină cel puțin un egal pentru a avansa în sferturile de finală.

Mexic: Formă, știri si statistici

     Mexic, o echipă cu o tradiție bogată în Copa America, se află într-o poziție delicată înaintea acestui meci crucial împotriva Ecuador. Echipa condusă de Jaime Lozano are nevoie de o victorie pentru a se califica în sferturile de finală, după ce a pierdut cu 1-0 împotriva Venezuelei în meciul anterior. Această înfrângere a pus o presiune enormă asupra echipei, fiind necesară o prestație solidă pentru a evita eliminarea timpurie.


     Absența căpitanului Edson Alvarez din cauza unei accidentări la ischiogambieri reprezintă o lovitură dură pentru Mexic. Alvarez, un pilon central în defensiva și mijlocul echipei, va fi înlocuit probabil de Luis Romo, care a jucat un rol similar în meciul precedent. În plus, intrările recente ale lui Cesar Huerta, Israel Reyes și Alexis Vega în echipă aduc un plus de prospețime, dar și o necesară adaptare la dinamica echipei.


     În meciurile de acasă, Mexic a arătat o formă variabilă. În ultimele cinci meciuri disputate pe teren propriu, echipa a înregistrat două victorii, un egal și două înfrângeri. Rezultatele acestor meciuri reflectă inconsistența echipei în fața propriilor suporteri, ceea ce adaugă o presiune suplimentară înaintea meciului cu Ecuador. Cu o medie de 1.8 goluri marcate pe meci și 1.2 goluri primite, echipa trebuie să își îmbunătățească eficiența în ambele faze ale jocului.


     Stilul de joc al Mexicului este caracterizat prin posesie prelungită și un joc combinativ, bazat pe pase scurte și rapide pentru a dezorganiza apărarea adversă. Henry Martin, principalul atacant al echipei, joacă un rol crucial în acest sistem, fiind nu doar un finalizator, ci și un pivot care facilitează intrările din linia a doua ale mijlocașilor ofensivi. Martin a marcat 5 goluri și a oferit 3 pase decisive în ultimele 10 meciuri, fiind un element cheie în atacul Mexicului.


     Totuși, defensiva echipei a arătat vulnerabilități, în special în fața echipelor care preferă contraatacul. Mexic a pierdut 6 din ultimele 7 întâlniri cu echipe din CONMEBOL, ceea ce arată dificultățile întâmpinate în fața echipelor sud-americane. Această tendință trebuie inversată pentru a avea succes împotriva Ecuadorului.


     În meciurile directe, Mexic are un ușor avantaj, dar ultimele două întâlniri s-au încheiat fără victorie pentru El Tri. Acest lucru adaugă o motivație suplimentară pentru echipă de a-și redobândi supremația în fața Ecuadorului. Un punct de interes este faptul că Mexic a marcat cele mai multe goluri în minutele 30-45 și 60-75, indicând o agresivitate crescută în finalurile de repriză.


     Pe partea defensivă, echipa trebuie să fie vigilentă împotriva atacurilor rapide ale Ecuadorului. Media de 5.5 cornere pe meci reflectă un stil de joc ofensiv, dar și o potențială vulnerabilitate la contraatacuri rapide. În acest context, absența lui Edson Alvarez va fi resimțită, iar Luis Romo și Luis Chavez vor avea o sarcină dificilă în a menține echilibrul la mijlocul terenului.


     Un alt factor de luat în considerare este presiunea psihologică. Mexic nu a reușit să câștige ultimul meci din faza grupelor în ultimele patru apariții la Copa America, ceea ce ar putea influența moralul echipei. Cu toate acestea, sprijinul publicului și determinarea de a evita o eliminare prematură pot oferi un impuls necesar.


     În concluzie, Mexic are nevoie de o performanță colectivă solidă pentru a depăși Ecuador și a avansa în sferturile de finală. Henry Martin trebuie să își mențină forma bună, iar defensiva să fie mult mai compactă și organizată. Fără căpitanul Edson Alvarez, responsabilitatea cade pe umerii jucătorilor cu experiență, precum Luis Romo și Orbelin Pineda, pentru a conduce echipa spre o victorie crucială.

Ecuador: Formă, știri si statistici

     Ecuador, sub conducerea lui Felix Sanchez, a demonstrat o formă solidă în Copa America 2024, aflându-se în prezent pe locul doi în Grupa B, cu un avantaj de golaveraj față de Mexic. Victoria cu 3-1 împotriva Jamaicăi le-a oferit un impuls semnificativ înaintea acestui meci crucial. Cu un joc bine organizat și eficient, Ecuador este pregătit să își asigure locul în sferturile de finală cu un rezultat pozitiv împotriva Mexicului.


     Un aspect cheie al succesului Ecuadorului este revenirea lui Enner Valencia. După ce și-a ispășit suspendarea, Valencia este pregătit să revină și să conducă atacul echipei. Cu 6 goluri marcate în ultimele 10 meciuri, el reprezintă principala amenințare ofensivă pentru adversari. Alături de el, Kendry Paez și Alan Minda au demonstrat, de asemenea, o formă excelentă, cu goluri importante în meciul împotriva Jamaicăi.


     În meciurile din deplasare, Ecuador a avut o performanță solidă, câștigând 3 din ultimele 5 meciuri, cu o singură înfrângere și un egal. Media de 1.6 goluri marcate pe meci și 1.4 goluri primite reflectă un echilibru bun între atac și apărare. De asemenea, echipa a arătat o capacitate remarcabilă de a marca în momente cheie ale meciurilor, în special în minutele 15-30 și 75-90.


     Stilul de joc al Ecuadorului este caracterizat printr-o defensivă solidă și contraatacuri rapide. Echipa preferă să joace pe benzi, folosind viteza extremelor pentru a crea spații și a pune presiune pe apărarea adversă. John Yeboah, care a jucat un rol crucial în victoria împotriva Jamaicăi, este așteptat să își păstreze locul în echipă și să contribuie la succesul acesteia cu pase decisive și incursiuni periculoase.


     Un alt aspect important este organizarea defensivă a echipei. Ecuador a demonstrat o disciplină tactică deosebită, reușind să își mențină formația compactă și să reducă spațiile disponibile pentru adversari. În meciurile directe cu Mexic, echipa a reușit să obțină rezultate pozitive, inclusiv o victorie cu 2-1 în 2015. De asemenea, echipa nu a pierdut ultimul meci din faza grupelor Copa America din 2011, ceea ce le oferă un moral ridicat înaintea acestui meci crucial.


     Comparând punctele forte și slăbiciunile celor două echipe, Mexic are un avantaj în ceea ce privește posesia și jocul combinativ, dar suferă la capitolul defensivă în fața echipelor sud-americane. Pe de altă parte, Ecuador excelează la contraatacuri rapide și organizare defensivă, dar trebuie să își mențină concentrarea pentru a evita greșelile individuale.


     Absentele din echipă pot juca, de asemenea, un rol semnificativ. Lipsa lui Edson Alvarez pentru Mexic este o pierdere importantă, în timp ce revenirea lui Enner Valencia pentru Ecuador adaugă o forță ofensivă suplimentară. Aceste schimbări pot influența dinamica meciului și pot determina rezultatul final.


     În concluzie, Ecuador este bine poziționat pentru a obține un rezultat pozitiv împotriva Mexic. Cu o defensivă solidă, un atac eficient și o formă bună în deplasare, echipa are toate șansele să avanseze în sferturile de finală. Cheia succesului va fi menținerea organizării defensive și utilizarea contraatacurilor rapide pentru a pune presiune pe apărarea Mexicului. Cu jucători în formă precum Enner Valencia și John Yeboah, Ecuador are toate atuurile pentru a obține un rezultat pozitiv și a-și asigura locul în faza eliminatorie a Copa America 2024.

Ponturi Pariuri Copa America

     Bine ați venit pe xpertbet.ro, locul ideal pentru toți pasionații de pariuri sportive care doresc să obțină cele mai bune informații și ponturi pariuri Copa America. Indiferent dacă sunteți un parior experimentat sau la început de drum, pe site-ul nostru veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă spori șansele de câștig și pentru a vă bucura de pariuri responsabile și profitabile.

     Copa America este una dintre cele mai prestigioase competiții de fotbal din lume, reunind echipe de top din America de Sud și din alte regiuni, cum ar fi Mexic și Ecuador. Cu ajutorul ponturi Copa America oferite de experții noștri, veți putea paria cu încredere pe meciurile acestei competiții de elită. Echipa noastră analizează în detaliu fiecare meci, de la forma echipelor până la performanțele individuale ale jucătorilor, pentru a vă oferi ponturi bune bine documentate și relevante.

     Pe xpertbet.ro găsiți zilnic ponturi pariuri experti, special concepute pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig. Fiecare analiză este rezultatul unei cercetări amănunțite a meciurilor din ziua respectivă, având în vedere statisticile și informațiile actualizate. Astfel, puteți paria cu încredere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi pariuri Copa America.

     Unul dintre meciurile interesante din această competiție este cel dintre Mexic și Ecuador. Echipa noastră de experți oferă ponturi Mexic Ecuador bazate pe o analiză detaliată a echipelor, jucătorilor și tacticilor folosite. Analizăm forma actuală a echipelor, istoricul confruntărilor directe și alți factori relevanți pentru a vă oferi ponturi bune care să vă ajute să luați cele mai bune decizii de pariere.

     Nu trebuie să vă mai pierdeți timpul căutând informații pe diverse site-uri, deoarece pe xpertbet.ro găsiți totul într-un singur loc. Analizăm fiecare meci și vă oferim ponturi pariuri Copa America bazate pe statistici și informații actualizate. Astfel, puteți să vă concentrați doar pe pariere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi Copa America.

     Un alt aspect important pe care îl avem în vedere este actualizarea constantă a informațiilor și ponturi Mexic Ecuador. Fotbalul este un sport dinamic, iar forma echipelor și jucătorilor se poate schimba rapid. De aceea, echipa noastră de experți este mereu la curent cu toate noutățile și vă oferă ponturi bune actualizate în timp real, pentru a vă ajuta să luați deciziile corecte și să obțineți câștiguri constante.

     Pe xpertbet.ro vă oferim și sfaturi pentru gestionarea bankroll-ului, esențiale pentru a paria în mod responsabil și a vă proteja investițiile. Cu ajutorul ponturi pariuri Copa America oferite de noi, veți învăța cum să vă gestionați bugetul și cum să pariați în mod strategic. Astfel, veți putea să vă maximizați șansele de câștig și să vă bucurați de succes în lumea pariurilor sportive.

     Fiecare dintre ponturi bune pe care le găsiți pe xpertbet.ro este rezultatul unei analize detaliate și a unei selecții atente a meciurilor. Echipa noastră de experți ia în considerare toate aspectele importante, de la forma echipelor până la performanțele jucătorilor, pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig. Astfel, puteți paria cu încredere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi pariuri Copa America.

     Un alt avantaj al utilizării xpertbet.ro este accesul la ponturi pariuri experti actualizate și bine documentate. Indiferent de competiția pe care doriți să pariați, noi vă oferim ponturi Copa America bazate pe analize amănunțite și informații actualizate. Astfel, puteți să vă planificați pariurile în mod strategic și să aveți șanse mai mari de câștig.

     Pe xpertbet.ro ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune ponturi pariuri Copa America. Echipa noastră de experți este formată din oameni pasionați de fotbal, cu o vastă experiență în domeniul pariurilor sportive. Analizăm fiecare meci în detaliu și vă oferim ponturi Copa America care să vă ajute să luați decizii informate și să obțineți profit.

     Nu ratați ocazia de a beneficia de cele mai bune ponturi Copa America și ponturi Mexic Ecuador oferite de experții noștri. Vizitați xpertbet.ro zilnic pentru a fi la curent cu toate noutățile și pentru a profita de ponturi bune. Cu ajutorul nostru, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori și veți putea să vă bucurați de câștiguri constante.

     Echipa noastră de experți este mereu la curent cu toate noutățile și schimbările din lumea fotbalului, astfel încât să vă ofere cele mai precise ponturi pariuri Copa America. Indiferent dacă sunteți interesați de meciurile din competițiile internaționale sau de ligile naționale, noi vă oferim ponturi bune detaliate și bine documentate.

     Pe xpertbet.ro, ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune ponturi fotbal. Fiecare membru al echipei noastre are o vastă experiență în domeniul pariurilor sportive și este pasionat de fotbal. Analizăm fiecare meci în detaliu și vă oferim ponturi Copa America care să vă ajute să luați decizii informate și să obțineți profit.

     Nu ratați ocazia de a beneficia de cele mai bune ponturi Copa America și ponturi Mexic Ecuador oferite de experții noștri. Vizitați xpertbet.ro zilnic pentru a fi la curent cu toate noutățile și pentru a profita de ponturi pariuri experti. Cu ajutorul nostru, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori și veți putea să vă bucurați de câștiguri constante.

     În concluzie, xpertbet.ro este locul ideal pentru toți pasionații de pariuri sportive care doresc să obțină cele mai bune ponturi pariuri Copa America și ponturi bune de la cei mai buni experți. Fie că sunteți începători sau experimentați, noi vă oferim toate informațiile de care aveți nevoie pentru a paria cu încredere și pentru a avea șanse mari de câștig. Nu mai pierdeți timp și alăturați-vă comunității noastre pentru a beneficia de cele mai bune ponturi Mexic Ecuador și ponturi pariuri experti.

     Vizitați xpertbet.ro și descoperiți avantajele pe care le oferim. Suntem aici să vă ajutăm să faceți alegerile corecte și să vă bucurați de succes în lumea pariurilor sportive. Cu ponturi pariuri Copa America și ponturi bune actualizate, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori. Nu ratați ocazia de a beneficia de expertiza noastră și de a vă bucura de câștiguri constante.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri