Type to search

Stiri Euro 2024

Meciuri de Testare pentru EURO 2024: Anglia Învinge Bosnia-Herțegovina și Germania Remizează cu Ucraina

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Germania vs. Ucraina

  Germania a remizat 0-0 cu Ucraina pe Stadionul Max-Morlock din Nürnberg, în primul dintre cele două meciuri amicale înaintea turneului Euro 2024. Cu doar 11 zile rămase până la primul meci al competiției europene, Germania și-a testat forțele, fără câțiva jucători cheie precum Toni Kroos și Antonio Rüdiger, într-un meci ale cărui ponturi pariuri au fost publicate online de experți ponturi pariuri.

  Meciul a început cu un avertisment rapid din partea Ucrainei, când Mykola Matviienko a tras peste poartă din apropiere. Germania a răspuns cu câteva ocazii notabile, printre care o ratare a lui İlkay Gündoğan din apropierea careului de șase metri și un șut deviat al lui Jamal Musiala. Pe de altă parte, Roman Yaremchuk a testat vigilența portarului Manuel Neuer cu un șut puternic. Cu toate acestea, niciuna dintre echipe nu a reușit să înscrie înainte de pauză, confirmând unele pronosticuri fotbal europene.

  După pauză, Germania a devenit mai periculoasă, mai ales după intrarea lui Maximilian Beier. Kai Havertz a ratat o ocazie bună, iar Beier a lovit bara și a forțat o paradă impresionantă din partea portarului Anatoliy Trubin. Ucraina a continuat să amenințe pe contraatac, dar Neuer a avut o prestație sigură. Cu toate schimbările frecvente de jucători, Germania a dominat posesia și controlul jocului, dar nu a reușit să marcheze. Acum, atenția lui Nagelsmann și a echipei se îndreaptă către următorul meci cu Grecia.

Meciuri de Testare pentru EURO 2024: Anglia Învinge Bosnia-Herțegovina și Germania Remizează cu Ucraina
Maximilian Beier

Anglia vs. Bosnia-Herțegovina

  Cole Palmer a marcat primul său gol pentru Anglia, deschizând drumul echipei lui Gareth Southgate spre o victorie meritată împotriva Bosniei-Herțegovina pe St James’ Park. Anglia, cu o echipă mult schimbată, a întâmpinat dificultăți în a găsi ritmul jocului, reușind să deschidă scorul după o oră de joc, când Palmer a transformat un penalty.

  Trent Alexander-Arnold a asigurat victoria gazdelor cu un voleu superb, iar Harry Kane a marcat ulterior pentru a da scorului final un aspect convingător. Debutul lui Eberechi Eze a fost un punct luminos, oferindu-i lui Southgate motive de reflecție înainte de finalizarea lotului pentru Euro 2024. În ciuda unui început slab, Anglia a încheiat în forță, confirmând recentele predicții fotbal ale specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

  Southgate a folosit ocazia pentru a introduce noi jucători, precum Jarrad Branthwaite și Adam Wharton, oferindu-le șansa de a-și demonstra valoarea. Selecționerul gazdelor are acum o ultimă șansă de a evalua echipa înainte de meciul cu Islanda programat curând pe Wembley. Performanțele individuale, cum ar fi cele ale lui Palmer și Alexander-Arnold, au fost remarcabile, iar Eze speră să-și asigure un loc în lotul final.

Meciuri de Testare pentru EURO 2024: Anglia Învinge Bosnia-Herțegovina și Germania Remizează cu Ucraina
Harry Kane a stabilit scorul final, Anglia - Bosnia 3-0
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri