Type to search

Ponturi pariuri Ligue 1 Ponturi Franta Stiri

Marseille vs PSG Ponturi Ligue 1 27.10.2024

Avatar of Marius Ionut
Share
Marseille vs PSG Ponturi Ligue 1 27.10.2024

Marseille vs PSG Ponturi

Marseille vs PSG Ponturi. Marseille și PSG se vor duela duminică, 27 octombrie, de la 21:45, în etapa a 9-a din Ligue 1 Franța pe Stade Vélodrome. Mai jos găsiți ponturi Marseille vs PSG oferite de experții XpertBet.

 

Cel mai tari Ponturi Pariuri le găsești pe site!

Analiză și Statistici

  • PSG este liderul din Ligue 1, cu 20 de puncte acumulate în 8 etape, în timp ce Marseille este pe 3, având cu 3 lungimi mai puțin.
  • PSG nu a pierdut niciun meci până acum în campionat, reușind 6 victorii și 2 remize, în timp ce Marseille are 5 victorii, 2 remize și un eșec.
  • PSG a dezamăgit în ultimul meci, 1-1 cu PSV în Champions League, in timp ce Marseille a făcut spectacol cu Strasbourg în campionat, scor 0-5.
  • Așa cum era de așteptat, PSG domină duelurile directe cu Marseille, reușind să se impună în 7 din precedentele 10 întâlniri. De altfel, Marseille s-a impus doar de două ori cu PSG în ultimii 10 ani.
  • La pariuri, PSG este favorită. Poate Marseille produce surpriza?

Alte ponturi:

Marseille vs PSG Ponturi

sub 3.5 goluri @ 1.65

Este un derby, un meci cu miză, unde orgoliile ating cote înalte și mă aștept la un duel tensionat, de luptă. Consider ca Marseille și PSG vor fi destul de prudente și că nu vom vedea mai mult de 3 goluri, așa cum au fost și precedentele întâlniri.

Autor
  • Marius Ionut

    Marius Ionut este un specialist în fotbal internațional, specializat în La Liga, Serie A și Ligue 1, și activează ca analist la Xpertbet.ro. Expertiza sa în analiza acestor campionate de top se reflectă în ponturile de pariuri bin...

    View all posts Autor
Taguri