Type to search

Stiri Diverse

Marseille vs. Benfica: Încleștare Incendiară pentru Avansare în Semifinalele Europa League

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Marseille: În Căutarea Opririi Declinului

  Olimpique Marseille se confruntă cu o serie de înfrângeri și caută să revină pe drumul victoriilor în meciul retur cu Benfica, după ce au pierdut cu 2-1 la Lisabona. Cu o schimbare bruscă în performanțe și rezultate după sosirea antrenorului Jean-Louis Gasset, echipa franceză trebuie să găsească soluții pentru a depăși seria negativă și a redobândi încrederea pierdută într-un meci ale cărui ponturi fotbal sunt publicate online de cei mai buni experți ponturi pariuri.

  După o perioadă promițătoare sub conducerea lui Gasset, Marseille a suferit cinci înfrângeri consecutive în toate competițiile. Chiar dacă au reușit să marcheze în meciul din prima manșă cu Benfica, lipsa consistenței în atac pune în dificultate ofensiva gazdelor. Cu toate acestea, avându-l pe Pierre-Emerick Aubameyang în formă, Marseille speră să-și recapete gloria și să depășească seria negativă, confirmând recentele pronosticuri fotbal ale caselor de pariuri.

Marseille vs. Benfica: Încleștare Incendiară pentru Avansare în Semifinalele Europa League
Jean-Louis Gasset

Benfica: În Căutarea Depășirii Ghinionului European

  Benfica este determinată să încheie o așteptare de un deceniu pentru o semifinală europeană și speră să își continue forma solidă în meciul de retur cu Marseille. Având doar o înfrângere în ultimele nouă meciuri și o serie de rezultate pozitive în campionat și în Europa League, echipa portugheză este hotărâtă să își îndeplinească obiectivele și să încheie acest sezon cu un succes european.

  Cu Angel Di Maria și Rafa Silva în formă excelentă, echipa condusă de Roger Schmidt are resursele necesare pentru a face față provocării dificile de pe Velodrome. Cu ambele echipe dornice să își încheie seriile negative, meciul de joi se anunță a fi o confruntare palpitantă între două echipe cu ambiții mari în Europa League, așa cum arată ultimele predicții fotbal europene.

Marseille vs. Benfica: Încleștare Incendiară pentru Avansare în Semifinalele Europa League
Roger Schmidt

Formații probabile

  Marseille:

Lopez; Gigot, Balerdi, Mbemba; Harit, Ounahi, Kondogbia, Veretout, Ndiaye; Aubameyang, Moumbagna

  Benfica:

Trubin; Bah, Silva, Otamendi, Aursnes; Florentino, Neves; Di Maria, Rafa, Neres; Tengstedt

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri