Type to search

Ponturi pariuri Ligue 1 Ponturi Franta Stiri

Marseille vs Angers Ponturi Ligue 1 04.10.2024

Avatar of Marius Ionut
Share
Marseille vs Angers Ponturi Ligue 1 04.10.2024

Marseille vs Angers Ponturi

Marseille vs Angers Ponturi. Marseille și Angers se vor dueal vineri, 4 octombrie, pe Stade Vélodrome, de la 21:45, în etapa a 7-a din Ligue 1. Se impune Marseille fără probleme în fața ultimei clasate din campionat?

 

Am pregătit Biletul Zilei pentru mâine cu șanse mari de verde!

Marseille

Logo echipă
  • Marseille a înregistrat în runda precedentă prima înfrângere din acest sezon de Ligue 1. Echipa de pe Velodrome a pierdut în deplasare cu Strasbourg, scor 1-0. Înainte de acest eșec, acestia aveau 4 victorii și un rezultat de egalitate.
  • Trupa pregătită de italianul De Zerbi se află pe locul 3 în campionat, cu 13 puncte acumulate în 6 etape.
  • De menționat că Marseille are al 2-lea cel mai bun atac din campionat, după PSG, cu 15 goluri marcate.
  • OM a pierdut un singur joc pe teren propriu în 2024. Cu Angers, nu a mai fost învinsă acasă din 2015. Meci ușor pentru Marseille?

 

Echipă probabilă Marseille: Rulli – Murillo, Balerdi, Cornelius, Brassier – Kondogbia, Hojbjerg – Greenwood, Harit, Luis Henrique – Wahi

Angers

Logo echipă
  • După 6 etape, Angers este ”lanterna roșie” în Ligue 1. Cu două puncte, oaspeții sunt ultimii în clasament și se anunță un sezon dificil. De altfel, aceșia se numără printre echipele ”favorite” la retrogradare.
  • Angers nu a câștigat nici măcar un meci până acum (4 înfrangeri și 2 remize). Înainte de a da piept cu Marseille, aceștia au pierdut clar pe teren propriu cu Reims, scor 1-3.
  • Doar de 3 ori în istorie a câștigat Angers cu Marseille, ultima dată în 2020. Poate produce surpriza în acest meci?

 

 

Echipă probabilă Angers: Fofana – Arcus, Biumla, Lefort, Hanin – Aholou, Belkebla – Allevinah, Abdelli, Ferhat – Pelaul

Alte ponturi:

Marseille vs Angers Ponturi

1 & Peste 2.5 Goluri @ 1.62

Diferența de valoare și formă de moment este uriașă. Mă aștept ca Marseille să se impună fără probleme, mai ales ca are avantajul propriului teren. De altfel, aceștia au câștigat la pas ultimele 3 partide directe cu Angers și cred că va face spectacol și în acest joc.

Autor
  • Marius Ionut

    Marius Ionut este un specialist în fotbal internațional, specializat în La Liga, Serie A și Ligue 1, și activează ca analist la Xpertbet.ro. Expertiza sa în analiza acestor campionate de top se reflectă în ponturile de pariuri bin...

    View all posts Autor
Taguri