Type to search

Stiri Diverse

Manchester City Nu Renunță la Bernardo Silva: Barcelona și Real Madrid Au Altă Alternativă

Avatar of Xpert Bet
Share

Lupta pentru Serviciile lui Bernardo Silva

  Manchester City se află într-o poziție favorabilă în ceea ce privește viitorul lui Bernardo Silva, în timp Barcelona și Real Madrid sunt pe urmele alternativei, Xavi Simons de la RB Leipzig. Deși dorința portughezului de a se muta mai aproape de casa sa a fost cunoscută, Silva a rămas loial lui Mancheste City timp de șapte ani și a semnat un nou contract anul trecut, extinzându-și angajamentul până în 2026.

  Barcelona și Real Madrid sunt în competiție pentru semnătura lui Silva, dar se pare că Barcelona își îndreaptă atenția acum spre alt jucător, Xavi Simons, de la RB Leipzig, potrivit recentelor ponturi fotbal europene. Cu Xavi Simons în fruntea listei lor, Barcelona ar putea renunța la Silva, în timp ce Real Madrid rămâne interesată de serviciile portughezului.

Barcelona Prioritizează Mutarea lui Xavi Simons în Dauna Transferului lui Silva?

  Xavi Simons, care face valuri în timpul împrumutului său la RB Leipzig de la Paris Saint-Germain, a devenit principalul obiectiv pentru Barcelona. Cu 22 de goluri și 12 assist-uri în 48 de meciuri, potrivit ultimelor statistici fotbal din Bundesliga, Simons pare mai dorit decât Silva, iar Barcelona este încrezătoare că îl poate aduce la club în cazul în care acesta își dorește să părăsească PSG.

 Alegerea pentru Barcelona pare să fie clară, prioritatea fiind să aducă un tânăr promițător în loc să se lupte pentru semnătura lui Silva. Simons, un jucător polivalent care poate juca pe mai multe poziții din linia de atac, ar putea fi soluția preferată de Barcelona, în timp ce Silva ar putea rămâne la Manchester City pentru moment, cu Real Madrid continuând să îl urmărească îndeaproape.

Manchester City Nu Renunță la Bernardo Silva: Barcelona și Real Madrid Au Altă Alternativă
Xavi Simons
Taguri