Type to search

Stiri Bundesliga

Mainz vs. Dortmund: Duel Fierbinte în Bundesliga după Succesul Borussiei din Liga Campionilor

Avatar of Xpert Bet
Share

Mainz: În Luptă pentru Supraviețuire

  Mainz 05 se află în mijlocul unei remarcabile serii de șapte meciuri fără înfrângere și luptă pentru a ieși din zona retrogradării în Bundesliga. De la un început dificil la un parcurs impresionant, echipa condusă de Bo Henriksen caută să-și continue forma bună și să evite barajul de retrogradare cu un rezultat bun reușit în acest meci, ale cărui ponturi Bundesliga sunt publicate de experți ponturi pariuri.

  După ce a fost învinsă cu 8-1 de Bayern Munchen, parcursul echipei Mainz părea sumbru, dar acum se află la un pas de evitarea retrogradării directe. Cu meciuri cheie cțștigate pe teren propriu și o echipă în creștere, Mainz caută să ofere o performanță solidă împotriva lui Dortmund și să rămână în lupta pentru supraviețuire din Bundesliga.

Mainz vs. Dortmund: Duel Fierbinte în Bundesliga după Succesul Borussiei din Liga Campionilor
Bo Henriksen

Dortmund: De la Visul Împlinit din Liga Campionilor la Realitatea din Bundesliga

  Borussia Dortmund se întoarce în Bundesliga după ce și-a asigurat locul în finala Ligii Campionilor. Cu un moral ridicat după calificarea în finala celei mai vloroase competiții europene, Dortmund caută să își mențină forma bună și să obțină puncte importante în lupta pentru poziții superioare în topul ligii, confirmând recentele predicții fotbal din Bundesliga. În tur, Mainz a remizat surprinzător cu Borussia, 2-2 la Dortmund.

  Cu locul asigurat în Liga Campionilor pentru următorul sezon, echipa condusă de Edin Terzic caută să-și îmbunătățească locul în clasament și să se pregătească pentru finala cu Real Madrid. Dispunând de o echipă puternică și un obiectiv clar, Dortmund este determinată să obțină un rezultat pozitiv împotriva lui Mainz și să continue parcursul lor impresionant.

Mainz vs. Dortmund: Duel Fierbinte în Bundesliga după Succesul Borussiei din Liga Campionilor
Edin Terzic

Formații probabile

  Mainz:

Zentner; Kohr, Van den Berg, Hanche-Olsen; Widmer, Barreiro, Amiri, Caci; Gruda, Lee, Burkardt

  Borussia Dortmund:

Kobel; Wolf, Sule, Schlotterbeck, Maatsen; Can, Nmecha; Malen, Reus, Bynoe-Gittens; Moukoko

Taguri