Type to search

Ponturi pariuri Ligue 1 Ponturi Franta Stiri

Lyon vs Auxerre Ponturi Ligue 1 27.10.2024

Avatar of Marius Ionut
Share
Lyon vs Auxerre Ponturi Ligue 1 27.10.2024

Lyon vs Auxerre Ponturi

Lyon vs Auxerre Ponturi. În etapa a 9-a din Franța Ligue 1, Lyon o întâlnește pe Auxerre pe Parc Olympique Lyonnais, de la ora 16:00. Mai jos găsiți ponturi Lyon vs Auxerre oferite de experții XpertBet.

 

Cele mai tari pronosticuri fotbal azi găsești pe site-ul nostru!

Analiză și Statistici

  • Lyon ocupă doar locul 7 în Ligue 1, cu 13 puncte acumulate în 8 etape. De partea cealaltă, Auxerre se află pe poziția a 13-a, cu doar 9 puncte.
  • Lyon vine după eșecul cu Besiktas din Europa League, scor 0-1. În schimb, aceștia au câștigat ultimele 3 partide disputate pe plan intern.
  •  Auxerre vine după o victorie chinuită, 2-1 cu Reims, acesta fiind doar al 3-lea succes obținut în actuala stagiune.
  • Așa cum era și de așteptat, Lyon domină duelurile directe cu Auxerre, reușind să câștige 4 din precedentele 5 întâlniri. Se impune din nou?

Alte ponturi:

Lyon vs Auxerre Ponturi

1 & peste 1.5 goluri @ 1.57

Auxerre a pierdut toate cele 4 meciuri disputate în deplasare până acum și nu cred că poate sparge gheața acum. Lyon este clar echipa mai bună din punct de vedere valoric și mă aștept să facă spectacol în fața propriilor fani.

Autor
  • Marius Ionut

    Marius Ionut este un specialist în fotbal internațional, specializat în La Liga, Serie A și Ligue 1, și activează ca analist la Xpertbet.ro. Expertiza sa în analiza acestor campionate de top se reflectă în ponturile de pariuri bin...

    View all posts Autor
Taguri