Type to search

Stiri Premier League

Liverpool vs. Tottenham: Lupta Titanilor în Premier League

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Liverpool: Lupta Disperată de Rămânere în Cursa pentru Titlu

  Liverpool, odată favorită la titlul Premier League, se confruntă acum cu o realitate dură. Jurgen Klopp și trupa sa au văzut cum visul la un quadruplu istoric s-a destrămat în doar câteva luni. Eliminările din Cupa Angliei și Europa League au fost lovituri grele, iar parcursul slab din ultimele etape de Premier League a împins echipa aproape în afara cursei pentru titlu. O victorie este crucială pentru a-și menține teoretic șansele la titlu, într-un meci ale cărui ponturi Anglia sunt publicate online de cei mai buni experți ponturi pariuri.

  În plus, absența unor jucători cheie din cauza accidentărilor agravează situația. Cu Matip și Alcantara aflați în recuperare, iar Van Dijk incert pentru meciul de duminică, Klopp trebuie să improvizeze pentru a-și consolida apărarea. Cu toate acestea, revenirea lui Conor Bradley poate oferi un impuls binevenit în defensivă.

Liverpool vs. Tottenham: Lupta Titanilor în Premier League
Jurgen Klopp

Tottenham: În Căutarea Ultimei Șanse

  Tottenham se confruntă cu propriile probleme înaintea duelului cu Liverpool. Performanțele slabe, în special în apărare, îi lasă vulnerabili în fața unor echipe puternice. Cu un număr mare de jucători accidentați, inclusiv Timo Werner și Davies care sunt indisponibili pentru restul sezonului, antrenorul Ange Postecoglou trebuie să găsească soluții imediate. În tur, Tottenham a învins Liverpool cu 2-1.

  Cu toate acestea, există și aspecte pozitive. Revenirea lui James Maddison ar putea aduce creativitatea necesară la mijlocul terenului, în timp ce absența lui Salah din primul unsprezece al lui Liverpool ar putea fi o oportunitate pentru Tottenham să își exploateze atuurile. Conform recentelor predicții fotbal din Premier League, e nevoie de o performanță impecabilă pentru a însă învinge pe Anfield.

Liverpool vs. Tottenham: Lupta Titanilor în Premier League
Ange Postecoglou

Formații probabile

  Liverpool:

Alisson; Alexander-Arnold, Quansah, Konate, Robertson; Szoboszlai, Endo, Mac Allister; Salah, Nunez, Diaz

  Tottenham:

Vicario; Porro, Romero, Van de Ven, Emerson; Bentancur, Bissouma; Kulusevski, Maddison, Johnson; Son

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri