Type to search

Stiri Diverse

Liverpool și Bayer Leverkusen în Cursa pentru Semnătura Tânărului Talent Brajan Gruda

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Liverpool și Noile Sale Planuri de Transfer

  Clubul Liverpool este pregătit să concureze cu Bayer Leverkusen pentru semnătura tânărului albanez Brajan Gruda de la Mainz 05. Aceasta va fi prima fereastră de transferuri de vară în care Richard Hughes va fi director sportiv și Arne Slot va fi antrenor. Cu incertitudini în jurul viitorului unor jucători cheie precum Mohamed Salah, Luis Diaz și Darwin Nunez, echipa de pe Anfield își caută întăriri în atac.

  Salah a sugerat că va rămâne la Liverpool pentru sezonul 2024-25, însă clubul poate fi nevoit să respingă noi oferte tentante din Liga Pro saudită, după ce au refuzat una anul trecut. Nunez și Diaz au fost amândoi legați de o posibilă mutare la Barcelona, deși Diaz a declarat că este „foarte fericit” pe Anfield, potrivit recentelor ponturi fotbal dezvăluite de cei mai buni experți ponturi pariuri.

  Publicația germană Bild informează că Liverpool urmărește evoluțiile lui Gruda, dar se confruntă cu o competiție acerbă din partea campioanei Germaniei, Bayer Leverkusen. Xabi Alonso dorește să își consolideze echipa după un sezon 2023-24 de succes, în care a câștigat campionatul, cupa și a ajuns în finala Europa League. 

Cine Este Brajan Gruda și De ce Este Dorit?

  Brajan Gruda, produs al academiei Mainz, a avut un sezon consistent în Bundesliga, înregistrând patru goluri și trei pase decisive în 28 de apariții. Performanțele sale au ajutat echipa să-și păstreze statutul în prima ligă germană. Gruda a strălucit în meciul crucial al sezonului, împotriva lui Wolfsburg, marcând un gol și oferind o pasă decisivă în victoria cu 3-1.

  Cu doi ani rămași din contract, Mainz este probabil să solicite în jur de 20 de milioane de euro pentru tânărul de 19 ani. Interesul din partea cluburilor precum Aston Villa, Newcastle United, RB Leipzig și Borussia Dortmund subliniază potențialul său imens, așa cum anticipează recentele predicții fotbal din Germania.

  Gruda a primit, de asemenea, șansa de a juca de șapte ori pentru echipa Under-21 a Germaniei, demonstrând astfel valoarea sa nu doar la nivel de club, ci și internațional. În prezent, Gruda este dornic să facă următorul pas în carieră și să se alăture unui club care îi poate oferi șansa de a juca în Liga Campionilor. În această lumină, Liverpool și Leverkusen par destinații atrăgătoare pentru talentatul atacant.

Liverpool și Bayer Leverkusen în Cursa pentru Semnătura Tânărului Talent Brajan Gruda
Brajan Gruda
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri