Type to search

Stiri Diverse

Liverpool Își Actualizează Defensiva: Wieffer și Geertruida, La Pachet cu Slot?

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Liverpool Își Pregătește Viitorul Post-Klopp

  Liverpool își îndreaptă privirile spre viitor, identificându-i pe Mats Wieffer și Lutsharel Geertruida de la Feyenoord drept potențiale achiziții în următorul sezon. Odată cu plecarea lui Jurgen Klopp la finalul sezonului curent, se pare că Arne Slot, actualul manager la echipa olandeză, va prelua conducerea pe banca tehnică a echipei de pe Anfield.

  Sub comanda lui Klopp, Liverpool a câștigat șase trofee majore, inclusiv primul titlu Premier League după 30 de ani, în sezonul 2019-20, conform ultimelor statistici fotbal din Anglia.

  Deși nu a antrenat niciodată în afara Olandei la nivel profesionist, Slot vine la Liverpool cu experiența câștigării titlului în Eredivisie și a Cupei Olandei cu Feyenoord. Liverpool pare să dorească să-l însoțească pe Slot cu doi jucători de la echipa sa actuală, Wieffer și Geertruida, pentru a-și întări linia defensivă în perspectiva sezonului viitor.

Wieffer și Geertruida, Achiziții Benefice pentru Apărarea lui Liverpool?

  Lutsharel Geertruida, fiind un jucător versatil și experimentat, ar putea completa perfect apărarea lui Liverpool. Cu un contract valabil până în 2025 și o valoare estimată la 25 de milioane de lire sterline, el ar aduce echipei lui Liverpool flexibilitate și consistență îndefensivă.

  Pe de altă parte, Mats Wieffer, cu experiență atât în apărare, cât și în centrul terenului, ar consolida mijlocul echipei, aducând un plus de valoare și o perspectivă proaspătă la Liverpool, așa cum dezvăluie anumite ponturi fotbal publicate de unii specialiști în ponturi pariuri sportive.

Liverpool Își Actualizează Defensiva: Wieffer și Geertruida, La Pachet cu Slot?
Lutsharel Geertruida
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri