Type to search

Ponturi pariuri Ligue 1 Ponturi Franta Stiri

Lille vs Toulouse Ponturi Ligue 1 05.10.2024

Avatar of Marius Ionut
Share
Lille vs Toulouse Ponturi Ligue 1 05.10.2024

Lille vs Toulouse Ponturi

Lille vs Toulouse Ponturi. În etapa cu numărul 7 din Ligue 1, Lille o întâlnește pe Toulouse. Partida se va disputa pe 5 octombrie de la ora 20:00 pe Stade Pierre-Mauroy. Jucăm pe goluri!

 

Am pregătit Biletul Zilei cu șanse mari să câștigăm!

Lille

Logo echipă
  • Lille vine după o victorie uriașă, de moral, 1-0 contra campioanei en-titre din Champions League, Real Madrid. De altfel, este una dintre cele mai mari surprize din acest început de sezon european.
  • Gazdele sunt pe o pantă ascendentă și în Ligue 1. Lille s-a impus cu 3-0 în fața celor de la Le Havre, acesta fiind și ultimul joc disputat în campionatul intern.
  • Cu 10 puncte acumulate în 10 etape, Lille se află pe poziția a 5-a în prima ligă din Franța.
  • Domină la general duelurile directe cu Toulouse, reușind să se impună în 3 din precedentele 5 întâlniri. Câștigă din nou?

 

 

Echipă probabilă Lille: Chevalier – Tiago Santos, Diakite, Alexsandro, Gudmundsson – Andre Gomes, Andre, Angel Gomes – Zhegrova, David, Sahraoui

Toulouse

Logo echipă
  • Toulouse este una dintre echipele ce se luptă în acest sezon pentru evitarea retrogradării. În prezent, aceștia se află pe locul 15 în clasament, primul de deasupra ”zonei rosii”, cu 5 puncte, având doar o lungime peste Montpellier.
  • Echipa oaspete vine dupa eșecul de pe teren propriu în fața celor de la Lyon, scor 1-2. Astfel, Toulouse a ajuns la 3 înfrângeri în 6 etape și rămâne cu o singură victorie.
  • În mod surprinzător, Toulouse nu a pierdut cu Lille în stagiunea precedentă: 1-1 în deplasare și 3-1 pe teren propriu.
  • De menționat ca Toulouse s-a impus doar de 4 ori pe terenul celor de la Lille în ultimii 20 de ani.

 

Echipă probabila Toulouse: Restes – Sidibe, Nicolaisen, McKenzie – Kamanzi, Sierro, Casseres, Donnum – Babicka, Magri, Gboho

Alte ponturi:

Lille vs Toulouse Ponturi

Sub 2.5 goluri @ 2.05

Lille este euforică după victoria din Champions League, dar în același timp poate acuza și o stare de oboseală. Voi evita un pariu pe solist și, cred că cea mai bună opțiune este un pariu pe goluri. De partea cealaltă, Toulouse este un adversar în criză de rezultate și cred că s-ar mulțumi și cu un punct.

Autor
  • Marius Ionut

    Marius Ionut este un specialist în fotbal internațional, specializat în La Liga, Serie A și Ligue 1, și activează ca analist la Xpertbet.ro. Expertiza sa în analiza acestor campionate de top se reflectă în ponturile de pariuri bin...

    View all posts Autor
Taguri