Type to search

Ponturi pariuri Ligue 1 Ponturi Franta Stiri

Lens vs Lille Ponturi Ligue 1 26.10.2024

Avatar of Marius Ionut
Share
Lens vs Lille Ponturi Ligue 1 26.10.2024

Lens vs Lille Ponturi

Lens vs Lille Ponturi. Este un meci care face parte din runda a 9-a din Ligue 1. Partida se va juca sâmbătă, de la ora 22:00. Mai jos găsiți ponturi Lens vs Lille oferite de experții XpertBet.

 

Pe site găsești multe predicții fotbal la cele mai tari meciuri!

Analiză și Statistici

  • În acest moment, cele două echipe au același număr de puncte, adica 14 și sunt vecine în clasament, diferența fiind făcută de golaveraj. Momentan, Lille este pe 4, iar Lens pe 5.
  • Lens nu a pierdut niciun meci în primele 8 etape (3 victorii și 5 remize), în timp ce Lille a înregistrat 4 victorii, 2 remize și 2 înfrângeri.
  • Doar de două ori a câștigat Lens cu Lille în ultimele 10 partide directe. De altfel, în sezonul precedent, 1-1 era scorul în tur, iar în retur Lille se impunea cu 2-1.
  • Cine câștigă astăzi? Conform celor mai bune agenții de pariuri, Lens este ușor favorită, dar asta doar pentru că joacă pe teren propriu.

Alte ponturi:

Lens vs Lille Ponturi

sub 2.5 goluri @ 1.87

Sunt două dintre echipele bune din La Liga, motiv pentru care mă aștept la un duel echilibrat. De altfel, Lens și Lille traversează o perioadă bună, ambele fiind în formă, deci avem toate șansele să asistăm la un joc cu puține reușite.

Autor
  • Marius Ionut

    Marius Ionut este un specialist în fotbal internațional, specializat în La Liga, Serie A și Ligue 1, și activează ca analist la Xpertbet.ro. Expertiza sa în analiza acestor campionate de top se reflectă în ponturile de pariuri bin...

    View all posts Autor
Taguri