Type to search

Ponturi pariuri Ponturi Franta

Lens vs Clermont. Ponturi Pariuri si Statistici Fotbal. Ligue 1 Franta 20.04.2024

Avatar of xpertbet
Share
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

Benoît Bastien

Stadion
Stadion

Stade Bollaert-Delelis

Icon
Transmis la TV

Nu este televizat

ceas
Ora de incepere

22:00

ultimele 5 meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Faulturi
Faulturi
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
25.11.2023 Clermont 0-3 Lens 2-4 16-17 2-3 1-1
12.03.2023 Clermont 0-4 Lens 6-4 13-13 1-2 0-0
12.11.2022 Lens 2-1 Clermont 5-3 19-17 1-3 0-0
19.03.2022 Lens 3-1 Clermont 7-2 15-13 1-1 0-0
01.12.2021 Clermont 2-2 Lens 5-3 7-13 4-5 1-0

FORMĂ ECHIPE

Logo
Lens
Gazde Scor Oaspeți
Lens 1-1 Le Havre
Lens 1-3 Nice
Lens 1-0 Brest
Lens 3-3 Monaco
Lens 3-1 Strasbourg
Logo
Clermont
Gazde Scor Oaspeți
PSG 1-1 Clermont
Metz 1-0 Clermont
Nice 0-0 Clermont
Rennes 3-1 Clermont
Lille 4-0 Clermont
Lens Clermont
Medie puncte ultimele 5 meciuri
1.40
0.40

ECHIPE PROBABILE

Logo
Lens
Portar Samba
Fundași Gradit, Danso, Medina
Mijlocași Aguilar, Diouf, El Aynaoui, Frankowski
Sotoca, Da Costa
Atacanți Wahi
Kit
Logo
Clermont
Portar Diaw
Fundași Zeffane, Matsima, Pelmard, Borges
Mijlocași Keita, Gastien
Boutobba, Cham, Rashani
Atacanți Virginius
Kit
Team data by Scoreaxis
Team data by Scoreaxis

pont

Victorie Lens @ 1.40

     Lens a învins Clermont în ultimele patru întâlniri directe, marcând în total 14 goluri față de doar 4 ale Clermont. Acest istoric dominant indică o superioritate clară a lui Lens în aceste confruntări, un avantaj psihologic care ar putea influența rezultatul și în acest meci.
     Lens excelază în crearea de șanse prin pase filtrante și lovituri de la distanță, două aspecte pe care Clermont le apără deficitar. Această discrepanță tactică ar putea permite lui Lens să penetreze apărarea slabă a lui Clermont și să își asigure o victorie confortabilă.

ANALIZA MECI

Lens vs Clermont

     În peisajul palpitant al Ligue 1, confruntarea dintre Lens și Clermont Foot este una cu mize semnificative atât pentru aspirațiile europene, cât și pentru lupta împotriva retrogradării. Această partidă, programată să se desfășoare pe 20 Aprilie 2024, la ora 22:00, în cadrul etapei cu numărul 30, promite să fie un punct de cotitură pentru ambele echipe. Meciul va avea loc pe stadionul Stade Bollaert-Delelis, un teren pe care Lens speră să-și consolideze poziția în topul clasamentului și să-și revină după o serie de rezultate dezamăgitoare.

     Lens, ocupanta locului 6, cu 43 de puncte, se află într-o poziție privilegiată pentru a prinde un loc de cupă europeană, în timp ce Clermont, pe poziția 18, cu 22 de puncte, se zbate să evite retrogradarea. În lumina ultimelor întâlniri directe, Lens se prezintă cu un avantaj considerabil, având în vedere că au înregistrat patru victorii și un egal în ultimele cinci meciuri directe, cu un total impresionant de 14 goluri marcate, comparativ cu doar 4 goluri ale adversarilor. De asemenea, toate aceste confruntări au avut peste 2.5 goluri, ceea ce indică un stil de joc ofensiv, iar Lens a reușit să marcheze în 100% din aceste partide.

     Pe lângă miza clasamentului, duelul din această etapă are și o componentă statistică intrigantă. Lens își exprimă dominanța în special în partidele de acasă, unde statistica arată o medie de 1.57 goluri marcate per meci, în timp ce Clermont are dificultăți pe teren străin, cu o medie de 1.64 goluri primite. Aspectele legate de cornere și minutele în care echipele tind să marcheze sau să primească goluri sunt, de asemenea, critice pentru pariori. Lens este cunoscută pentru controlul jocului în jumătatea adversă și atacurile preponderent pe dreapta, iar acest stil de joc se reflectă și în numărul de cornere obținute, cu o medie impresionantă de peste 6 pe meci acasă.

     Cu o istorie recentă favorabilă și sprijinul fanaticilor de pe propriul stadion, Lens ar putea părea favorită pe hârtie, dar fotbalul este imprevizibil, iar Clermont are propriile sale argumente pentru a spera la un rezultat pozitiv, în ciuda formei slabe de până acum. Astfel, confruntarea dintre aceste două echipe rămâne deschisă oricărui rezultat, promițând emoții și tensiune până la ultimul fluier.

Lens: Formă, știri si statistici

     Lens abordează această partidă crucială cu o ambiție clară de a-și revendica supremația și de a-și îmbunătăți poziția în Ligue 1. Echipa, aflându-se pe locul 6 în clasament, se confruntă cu presiunea de a se menține în zona cupelor europene, având în vedere că Lyon, situată doar la două puncte distanță, amenință să le preia locul în clasament. Performanțele recente ale lui Lens în competiția internă au fost sub așteptările suporterilor și ale analiștilor, înregistrând trei înfrângeri în ultimele patru meciuri, o situație care a îngrijorat staff-ul tehnic și fanii deopotrivă.

     Analizând stilul de joc al lui Lens, observăm o preferință pentru pase scurte și o tendință de a controla jocul în jumătatea adversă, ceea ce se reflectă în capacitatea lor de a crea oportunități de gol prin pase filtrante, ceea ce demonstrează o îndemânare tactică însemnată. Cu toate acestea, această abordare este dublată de anumite deficiențe, precum finalizarea acțiunilor de gol, un aspect considerat slab, și apărarea contraatacurilor, care este de asemenea un punct vulnerabil. Mai mult, echipa pare să aibă dificultăți în evitarea greșelilor individuale și în gestionarea ofsaidurilor, care sunt foarte slabe ca performanță.

     Lens a arătat o capacitate notabilă de a crea oportunități de a marca din lovituri de la distanță și a demonstrat o forță în duelurile aeriene și apărarea fazelor fixe, ceea ce ar putea compensa unele dintre slabiciunile lor. Un jucător cheie în acest aspect este Elye Wahi, care, cu 7 goluri marcate, este cel mai prolific marcator al echipei în acest sezon. Prezența sa pe teren este vitală, având în vedere că poate schimba cursul jocului în orice moment.

     Pe lângă Wahi, Florian Sotoca și Wesley Saïd sunt de asemenea jucători de urmărit, amândoi contribuind semnificativ la scorul echipei. În plus, Sotoca se remarcă și prin abilitatea sa de a asista, fiind unul dintre cei mai buni pasatori ai echipei cu 5 assist-uri. Echipa se bazează pe un nucleu solid de jucători care apar regulat pe teren, cum ar fi portarul B. Samba și apărătorii K. Danso și F. Medina, ceea ce demonstrează o oarecare consistență în selecția de jucători.

     Infrangerile recente împotriva echipelor Nice și Lille, plasate imediat deasupra lor în clasament, și incapabilitatea de a învinge echipe aflate în zona retrogradării, cum ar fi Le Havre sau Metz, subliniază necesitatea unei reevaluări a strategiei și posibil, a mentalității. În contextul acestor dificultăți, meciul cu Clermont este perceput nu doar ca o oportunitate de a reveni pe drumul victoriilor, dar și ca un moment de reafirmare a calităților și aspirațiilor lor în Ligue 1.

     Această partidă vine într-un moment în care Lens trebuie să își consolideze poziția și să demonstreze că pot depăși această pasă dificilă, capitalizând pe slăbiciunile evidente ale adversarilor și pe suportul fanaticilor de acasă pentru a redobândi încrederea și forma necesară pentru a încheia sezonul pe o notă pozitivă.

Clermont: Formă, știri si statistici

     Clermont Foot se confruntă cu o situație dificilă în Ligue 1, aflându-se pe ultima poziție a clasamentului, cu doar 22 de puncte acumulate. Echipa este profund implicată în lupta pentru evitarea retrogradării, iar fiecare meci rămas în sezonul actual capătă o importanță critică. Până în prezent, performanțele echipei pe teren străin au fost sub așteptările atât ale fanilor cât și ale analiștilor, ceea ce pune o presiune și mai mare pe confruntarea iminentă cu Lens, o echipă împotriva căreia nu au reușit să câștige în ultimele 11 întâlniri.

     Stilul de joc al lui Clermont se concentrează pe executarea loviturilor de la distanță și pe folosirea frecventă a baloanelor lungi și a paselor filtrante, indicând o abordare care încearcă să surprindă adesea defensiva adversarului. Deși această tactică poate fi eficientă, ea vine cu riscuri semnificative, având în vedere că Clermont are puncte slabe semnificative în oprirea adversarilor de a crea ocazii de gol și în apărarea contra atacurilor pe flancuri. Aceste vulnerabilități sunt amplificate de problemele echipei în apărarea fazelor fixe și în finalizarea acțiunilor ofensive, aspecte care au condus la multe momente de frustrare pe parcursul sezonului.

     Pe plan defensiv, Clermont suferă constant din cauza erorilor individuale și a dificultăților în oprirea atacurilor adverse, cu un bilanț negativ de goluri primite, în special în meciurile din deplasare, unde media este de 1.64 goluri încasate per meci. Această situație este complicată și de incapacitatea echipei de a finaliza ocaziile de gol create, aspect ilustrat de performanța slabă în marcarea golurilor, cu un procent scăzut de reușită în fața porții adverse.

     În ciuda acestor dificultăți, există câțiva jucători în lotul lui Clermont care pot face diferența. Muhammed Cham, cu 5 goluri marcate, este cel mai prolific atacant al echipei în acest sezon și va fi o prezență esențială în atac pentru meciul cu Lens. Alături de el, Shamar Nicholson și Jason Allevinah, care au contribuit și ei la scorul echipei, vor avea rolul de a exploata orice slăbiciune a defensivei adversare.

     Un alt aspect de menționat este spiritul de luptă al echipei, ilustrat prin recentele egaluri obținute în confruntările dificile, precum cel împotriva lui PSG. Aceste rezultate arată că Clermont poate să se ridice la nivelul provocărilor, chiar și în condiții de presiune maximă. Însă, pentru a supraviețui în topul fotbalului francez, Clermont va trebui să-și îmbunătățească semnificativ performanța în meciurile rămase, începând cu confruntarea împotriva lui Lens.

     Confruntarea de la Stade Bollaert-Delelis reprezintă pentru Clermont nu doar o oportunitate de a câștiga puncte vitale în lupta pentru supraviețuire, ci și o șansă de a-și rescrie narativul sezonului printr-o performanță care să inspire și să reafirme capacitatea echipei de a concura la cel mai înalt nivel. În acest context, fiecare moment al meciului va fi crucial, fiecare duel câștigat și fiecare șansă de gol convertită putând înclina balanța în favoarea lor în această luptă împotriva retrogradării.

Ponturi Pariuri Ligue 1

     Pe xpertbet.ro, suntem dedicati sa iti oferim cele mai precise și actualizate ponturi pariuri Ligue 1, astfel încât să ai la dispoziție toate informațiile necesare pentru a face pariuri câștigătoare. Fotbalul francez este plin de dinamică și emoție, iar expertiza noastră în ponturi pariuri Franța te poate ajuta să navighezi cu succes prin toate provocările pe care le presupun pariurile pe această ligă.

     Analizăm fiecare echipă, fiecare jucător și fiecare meci pentru a-ți aduce cele mai bune pronosticuri pariuri sportive, bazate pe date statistice și analize aprofundate. Scopul nostru este să îți oferim toate instrumentele necesare pentru a te putea bucura de pariuri informate și profitabile.

     Ponturi pariuri experți sunt esențiale pentru orice parior care dorește să își îmbunătățească strategiile de pariuri. Noi colaborăm cu profesioniști care au o înțelegere profundă a pariurilor și fotbalului, ceea ce ne permite să îți oferim recomandări de încredere. Acestea sunt concepute nu doar pentru a te ghida în lumea pariurilor, ci și pentru a te educa în ceea ce privește procesul de decizie implicat în plasarea unui pariu.

     Pe lângă ponturi pariuri Ligue 1 și ponturi pariuri Franța, pe xpertbet.ro vei găsi și o gamă largă de predicții fotbal care acoperă majoritatea ligilor majore din Europa și din lume. Indiferent dacă ești interesat de Premier League, La Liga, Serie A sau oricare altă ligă, informațiile noastre te vor ajuta să faci alegeri informate și să pariezi cu încredere.

     Pentru pariorii care caută o analiză mai profundă, ponturi pariuri experți oferă o privire detaliată asupra strategiilor de pariuri, tendințelor din piață și psihologiei pariurilor. Ne asigurăm că fiecare pont pe care îl oferim este bine fundamentat, luând în considerare o varietate de factori, de la condițiile meteorologice până la starea fizică și morală a jucătorilor.

     Fiecare pronostic pariuri sportive pe care îl publicăm este rezultatul unei analize meticuloase, asigurându-ne că fiecare recomandare are potențialul maxim de succes. Ne străduim să oferim ponturi care nu doar că îți sporesc șansele de câștig, dar și îți îmbogățesc experiența de pariere.

     Navigând pe xpertbet.ro, vei descoperi de asemenea numeroase resurse care te vor ajuta să înțelegi mai bine lumea pariurilor. De la ghiduri pentru începători la sfaturi pentru avansați, totul este conceput pentru a-ți oferi suportul necesar pentru a deveni un parior mai bun. Fie că este vorba despre interpretarea cotelor, gestionarea bugetului sau alegerea tipului corect de pariu, informațiile noastre sunt acolo pentru a te ghida.

     Un aspect unic al serviciilor noastre este acela că oferim și predicții fotbal specializate pe anumite evenimente, cum ar fi turneele majore internaționale sau meciurile de calificare. Acest lucru te poate ajuta să profiți de oportunitățile de pariuri care apar în perioadele cu multe meciuri și să exploatezi cotele favorabile.

     Pe lângă actualizările regulate privind ponturi pariuri Ligue 1 și alte ligi importante, xpertbet.ro oferă și funcții interactive, cum ar fi posibilitatea de a discuta ponturi cu alți pariori și de a schimba opinii și strategii. Comunitatea noastră este una vibrantă și primitorie, ideală pentru oricine dorește să învețe mai mult despre pariuri sportive într-un mediu pozitiv și susținător.

     La xpertbet.ro, suntem dedicați să îți oferim cea mai bună experiență de pariuri posibilă, completată de ponturi pariuri experți și pronosticuri pariuri sportive care te vor ajuta să navighezi cu succes în lumea pariurilor. Indiferent de nivelul tău de experiență, vei găsi resurse care să te ajute să îți îmbunătățești tehnicile de pariere și să crești în încredere.

     Așadar, dacă ești în căutarea unui loc unde să găsești ponturi fiabile, analize aprofundate și o comunitate de pariori pasionați, xpertbet.ro este destinația perfectă. Vino să descoperi cum predicții fotbal și expertiza noastră te pot ajuta să transformi fiecare pariu într-o oportunitate de câștig!

Taguri