Type to search

Stiri Diverse

Leicester City vs Southampton: Duelul Crucial pentru Promovare în Premier League

Avatar of Xpert Bet
Share

Leicester City: Șanse Mari în Cursa Pentru Promovare Directă

  La vârful clasamentului Championship, Leicester City își continuă lupta pentru promovarea directă în Premier League. După o victorie crucială împotriva lui West Bromwich Albion, gazdele sunt pe drumul cel bun. Cu goluri de la Wilfred Ndidi și Jamie Vardy, Leicester și-a consolidat poziția de lider în Championship și acum, cu un avantaj de patru puncte față de următoarea echipă, Leeds United, promovarea lor poate fi asigurată cu o victorie împotriva lui Southampton, dacă Leeds nu câștigă meciul împotriva lui Middlesbrough.

  În spatele performanțelor strălucitoare ale lui Vardy, apărarea a fost, de asemenea, un pilon crucial pentru Leicester, cu Ricardo Pereira și Hamza Choudhury aducând stabilitate și siguranță în linia defensivă. Cu o posibilă rotire a opțiunilor, precum James Justin și Callum Doyle, managerul Enzo Maresca se pregătește să își pregătească echipa pentru un meci decisiv pentru promovare, ale cărui ponturi fotbal sunt publicate online de experți ponturi pariuri.

Leicester City vs Southampton: Duelul Crucial pentru Promovare în Premier League
Enzo Maresca

Southampton: Speranțe Minime de Promovare Directă

  În căutarea unui loc de promovare în play-off-uri, Southampton se confruntă cu probleme mejore după o înfrângere dezamăgitoare împotriva lui Cardiff City. Echipa lui Russell Martin speră să-și revină în ultimele trei meciuri ale sezonului și să confirme pozitivele predicții fotbal făcute la începutul sezonului. În meciul din tur, Leicester a umilit Southampton chiar pe St Mary’s cu 4-1.

  Cu Adam Armstrong ca un punct focal al atacului, Southampton speră să-și îmbunătățească șansele de promovare, deși pierderea portarului titular Gavin Bazunu este o lovitură dură. Cu toate acestea, prezența lui Jack Stephens ca opțiune experimentată pe bancă și potențialul ofensiv al jucătorilor precum Samuel Edozie și Kamaldeen Sulemana oferă un sentiment de optimism pentru o eventuală revanșă a partidei din tur.

Leicester City vs Southampton: Duelul Crucial pentru Promovare în Premier League
Russell Martin

Formații probabile

  Leicester City:

Hermansen; Pereira, Coady, Vestergaard, Faes; Ndidi, Winks, Dewsbury-Hall; Fatawu, Mavididi, Vardy

  Southampton:

McCarthy; Walker-Peters, Harwood-Bellis, Bednarek, Bree; Aribo, Smallbone, S Armstrong; A Armstrong, Adams, Fraser

Taguri