Type to search

Ponturi pariuri Ponturi Italia Serie A Stiri

Lazio vs Genoa Ponturi Serie A 27.10.2024

Avatar of Marius Ionut
Share
Lazio vs Genoa Ponturi Serie A 27.10.2024

Lazio vs Genoa Ponturi

Lazio vs Genoa Ponturi. În etapa a 9-a din Serie A, Lazio o întâlnește pe Genoa pe Stadio Olimpico din Roma, de la ora 16:00. Mai jos găsiți ponturi Lazio vs Genoa oferite de experții XpertBet.

 

Pe site-ul nostru găsești mai multe Ponturi Pariuri Serie A!

Analiză și Statistici

  • După 8 runde, Lazio ocupă un modest loc 9 în Serie A, cu 13 puncte, în timp ce Genoa este pe loc retrogradabil, respectiv poziția a 18-a, cu 6 puncte.
  • Lazio vine după victoria cu Twente din Europa League (0-2) și, astfel, a ajuns la 5 succese în ultimele 6 partide.
  • Genoa suferă, fiind fără victorie de 7 jocuri, timp în care a înregistrat 4 înfrângeri și 3 remize. Mai bine spus, are un singur succes în primele 8 etape.
  • Lazio domină duelurile directe cu Genoa, reușind sâ câștige 7 din precedentele 10 întâlniri. Se impune si în acest meci?

Alte ponturi:

Lazio vs Genoa Ponturi

Victorie Lazio @ 1.50

Lazio este cu moralul ridicat după victoria din cupele europene și cred că acesta este doar începutul. Nu cred că Genoa are acum resursele necesare pentru a produce surpriza, mai ales că forma de moment lasă de dorit. 

Autor
  • Marius Ionut

    Marius Ionut este un specialist în fotbal internațional, specializat în La Liga, Serie A și Ligue 1, și activează ca analist la Xpertbet.ro. Expertiza sa în analiza acestor campionate de top se reflectă în ponturile de pariuri bin...

    View all posts Autor
Taguri