Type to search

Stiri La Liga

La Liga: Athletic Bilbao și Villarreal Se Întâlnesc într-un Duel Crucial pentru Locuri în Cupele Europene

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Athletic Bilbao: În Căutarea Prelungirii Formei Bune

  După ce a cucerit titlul Copa del Rey în sezonul 2023-24, Athletic Bilbao se pregătește să reia competiția La Liga, urmând să primească pe Villarreal pe teren propriu într-un meci incendiar, ale cărui ponturi La Liga sunt publicate online de cei mai buni experți ponturi pariuri sportive. Cu locul cinci în clasament, Athletic este la doar două puncte în spatele lui Atletico Madrid, ocupantul locului patru, în timp ce Villarreal se află pe locul zece, la 11 puncte distanță față de locul șase, ocupat de Real Sociedad, în lupta pentru o poziție europeană.

  După o victorie obținută în urma loviturilor de departajare în finala Copa del Rey împotriva lui Mallorca, Athletic Bilbao se concentrează acum pe obținerea unui loc în primele patru echipe ale La Liga, cu scopul de a reveni în Liga Campionilor după o absență de mai mulți ani. Cu toate că echipa gazdă, condusă de Ernesto Valverde, se află într-o poziție favorabilă, urmează să întâlnească un Villarreal în mare formă, care vine după o serie de succese în deplasare și care speră să-și îmbunătățească poziția în clasament.

La Liga: Athletic Bilbao și Villarreal Se Întâlnesc într-un Duel Crucial pentru Locuri în Cupele Europene
Ernesto Valverde

Villareal: În Căutarea Ascensiunii în Clasament

  Cunoscută pentru determinarea și agresivitatea sa pe teren propriu, Athletic Bilbao se bazează pe sprijinul fanilor săi pentru a obține rezultate pozitive. Cu o serie de victorii recente acasă, inclusiv în finala Copa del Rey, echipa este hotărâtă să-și mențină acest trend favorabil și să-și consolideze poziția în topul La Liga. În meciul din tur, Athletic Bilbao a câștigat cu 3-2 pe terenul lui Villareal după un meci spectaculos.

  Sub comanda lui Marcelino, Villarreal vine după o serie de meciuri bune în deplasare și speră să-și continue succesul împotriva unei echipe Athletic motivate și dornică de victorie, așa cum arată recentele predicții fotbal din Spania. Cu toate acestea, distanța considerabilă față de primele șase locuri în clasament îi face să-și revizuiască obiectivele pentru acest sezon și să își îndrepte atenția către viitor.

La Liga: Athletic Bilbao și Villarreal Se Întâlnesc într-un Duel Crucial pentru Locuri în Cupele Europene
Marcelino

Formații probabile

  Athletic Bilbao:

Simon; De Marcos, Vivian, Paredes, Yuri; Vesga, Prados; I Williams, Sancet, N Williams; Guruzeta

  Villarreal:

Jorgensen; Femenia, Albiol, Mandi, Cuenca; Capoue, Parejo, Baena; G Moreno, Sorloth, Guedes

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri