Type to search

Ponturi pariuri Champions League Champions League Stiri

Juventus vs Stuttgart Ponturi Champions League 22.10.2024

Avatar of Marius Ionut
Share
Juventus vs Stuttgart Ponturi Champions League 22.10.2024

Juventus vs Stuttgart Ponturi

Juventus vs Stuttgart Ponturi. Juventus și Stuttgart se vor duela marți, 22 octombrie, de la 22:00, în etapa a 3-a din Champions League pe Allianz Stadium. Mai jos găsiți ponturi Juventus vs Stuttgart oferite de experții XpertBet.

 

Vezi și Biletul Zilei în Cotă 2 din meciuri Champions League!

Analiză și Statistici

  • Juventus a făcut spectacol până acum în Champions League, iar în prezent are maximum de puncte. Italienii au câștigat pe rând cu PSV (3-1) și cu RB Leipzig (2-3).
  • De partea cealaltă, Stuttgart nu a bătut pe nimeni. Nemții au pierdut cu Real Madrid (3-1), iar cu Sparta Praga a încheiat șa egalitate (1-1).
  • Juventus vine după victorie cu Lazio din Serie A (1-0), în timp ce Stuttgart a pierdut clar cu Bayern Munchen în Bundesliga (4-0).
  • Este primul duel direct între cele două echipe, iar Juventus are prima șansă. Confirmă printr-o victorie?

Alte ponturi:

Juventus vs Stuttgart Ponturi

Victorie Juventus @ 1.95

Juventus este echipa mai în formă, cu moral mai bun și mă aștept să se impună, mai ales că meciul se joacă pe Allianz Stadium. Nu cred că Stuttgart are resursele necesare în acest moment să plece cu punct/puncte din Italia, asta și pentru că forma de moment lasă de dorit.

Autor
  • Marius Ionut

    Marius Ionut este un specialist în fotbal internațional, specializat în La Liga, Serie A și Ligue 1, și activează ca analist la Xpertbet.ro. Expertiza sa în analiza acestor campionate de top se reflectă în ponturile de pariuri bin...

    View all posts Autor
Taguri