Type to search

Stiri Tenis

Jannik Sinner Triumfă într-un Duel Italian Major la Wimbledon

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Victorie Dramatică în fața lui Berrettini

  Jannik Sinner, numărul unu mondial, a supraviețuit unei lupte acerbe pe terenul central împotriva compatriotului său italian Matteo Berrettini, asigurându-și locul în turul al treilea de la Wimbledon. Sinner a câștigat primele două seturi în tiebreak-uri sub acoperișul închis, dar a fost surprins de o revenire spectaculoasă a lui Berrettini, înainte de a stabili scorul final de 7-6(3), 7-6(4), 2-6, 7-6(4).

  Berrettini, finalist în fața lui Novak Djokovic în 2021, dar afectat de accidentări anul trecut și acum clasat pe locul 59 în clasamentul ATP, părea capabil să forțeze un set decisiv cu un joc de tenis agresiv, într-un meci ale cărui ponturi tenis au fost disponibile online prin bunăvoința celor mai buni experți ponturi pariuri.

   Sinner, cap de serie numărul unu, a avut momente de nesiguranță, comițând erori neforțate și pierzând un break devreme în setul al patrulea, dar a reușit să recâștige controlul la timp. Berrettini a salvat o minge de meci când servea la 5-6 în setul patru și a trimis o lovitură de forehand pentru a forța al treilea tiebreak al duelului captivant.

Jannik Sinner Triumfă într-un Duel Italian Major la Wimbledon
Sinner a câștigat trei tie-break-uri cu Berrettini

Determinare și Performanță la Nivel Înalt

  Recentele predicții tenis din ATP sugerau că Berrettini, cu serviciul său puternic, ar fi trebuit să câștige acel tiebreak, dar Sinner a rămas calm și concentrat, reușind să finalizeze meciul chiar înainte de ora limită de la Wimbledon, 23:00. „A fost foarte greu să-l înfrunt pe Matteo în turul doi la un turneu atât de important,” a spus Sinner pe teren, după ce l-a îmbrățișat călduros pe prietenul și compatriotul său.

  „Astăzi a fost un meci de nivel înalt și amândoi am jucat bine, iar în cele trei tiebreak-uri am avut puțin noroc. Știam că trebuie să-mi ridic nivelul jocului astăzi, el este un specialist pe iarbă. Au fost suișuri și coborâșuri, ceea ce este normal, dar sunt fericit că am ajuns în runda următoare.”

  Potrivit ultimelor statistici tenis din circuitul ATP, Sinner și-a extins recordul împotriva altor jucători italieni la 14-0 și va continua încercarea sa de a adăuga titlul de la Wimbledon la altă victorie de Grand Slam din acest an la Australian Open, urmând să-l întâlnească vineri pe sârbul Miomir Kecmanovic.

Jannik Sinner Triumfă într-un Duel Italian Major la Wimbledon
Sinner și Berrettini la final de meci
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri